Podstawówka kupi 40 ton owoców i warzyw
2013-12-11 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Szkoła Podstawowa Nr 60 im. Powstania Listopadowego , ul. Zbaraska 3, 04-014 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 810 28 82, faks 22 810 28 82.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 60 im. Powstania Listopadowego w Warszawie w 2014 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec) kg 1000
2 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94, odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-maj) kg 1000
3 BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa pęczek 60
4 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 250
5 BRUKSELKA kg 240
6 BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia kg 1200
7 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 450
8 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 70
9 CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy szt. 150
10 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa pęczek 160
11 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g kg 100
12 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 400
13 GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g kg 70
14 GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe) kg 650
15 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 3000
16 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 5000
17 KALAFIOR (min. 800g) szt. 660
18 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) szt. 400
19 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 70
20 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 400
21 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 120
22 KAPUSTA MŁODA, główka min. 800g (maj-czerwiec) szt. 180
23 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 470
24 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 450
25 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa pęczek 500
26 MANDARYNKA, bezpestkowa kg 1000
27 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 1700
28 MORELE, zagraniczne kg 500
29 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej pęczek 1000
30 NEKTARYNKA kg 400
31 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 300
32 OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 120
33 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik) kg 390
34 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec) kg 450
35 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 30
36 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 30
37 PIECZARKI kg 180
38 PIETRUSZKA kg 520
39 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 300
40 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 350
41 POR kg 350
42 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g pęczek 1300
43 SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g szt. 200
44 SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa szt. 400
45 SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa szt. 380
46 SELER KORZENIOWY kg 520
47 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 30
48 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa) kg 1000
49 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec ) kg 100
50 WIŚNIE, krajowe kg 150
51 WŁOSZCZYZNA MŁODA (maj-czerwiec) min. 700g szt. 70
52 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec) kg 1500
53 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy wykonywane od wrześńia 2014 tylko z produkcji 2014 roku kg 14000
Pełna treść ogłoszenia: www.sp60warszawa.szkolnastrona.pl
Termin składania wniosków upływa: 19.12.2013 godzina 14:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 60 im. Powstania Listopadowego w Warszawie, ul. Zbaraska 3, 04-014 Warszawa, pokój Sekretariat.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 60 im. Powstania Listopadowego w Warszawie w 2014 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec) kg 1000
2 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94, odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-maj) kg 1000
3 BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa pęczek 60
4 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 250
5 BRUKSELKA kg 240
6 BURAKI CZERWONE, konsumpcyjne, bez liści, wielkość średnia kg 1200
7 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 450
8 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 70
9 CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy szt. 150
10 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa pęczek 160
11 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g kg 100
12 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 400
13 GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g kg 70
14 GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe) kg 650
15 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 3000
16 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 5000
17 KALAFIOR (min. 800g) szt. 660
18 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) szt. 400
19 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 70
20 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 400
21 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 120
22 KAPUSTA MŁODA, główka min. 800g (maj-czerwiec) szt. 180
23 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 470
24 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 450
25 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa pęczek 500
26 MANDARYNKA, bezpestkowa kg 1000
27 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 1700
28 MORELE, zagraniczne kg 500
29 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej pęczek 1000
30 NEKTARYNKA kg 400
31 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 300
32 OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 120
33 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik) kg 390
34 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec) kg 450
35 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 30
36 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 30
37 PIECZARKI kg 180
38 PIETRUSZKA kg 520
39 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 300
40 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 350
41 POR kg 350
42 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g pęczek 1300
43 SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g szt. 200
44 SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa szt. 400
45 SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa szt. 380
46 SELER KORZENIOWY kg 520
47 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 30
48 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa) kg 1000
49 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec ) kg 100
50 WIŚNIE, krajowe kg 150
51 WŁOSZCZYZNA MŁODA (maj-czerwiec) min. 700g szt. 70
52 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec) kg 1500
53 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy wykonywane od wrześńia 2014 tylko z produkcji 2014 roku kg 14000
Pełna treść ogłoszenia: www.sp60warszawa.szkolnastrona.pl
Termin składania wniosków upływa: 19.12.2013 godzina 14:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 60 im. Powstania Listopadowego w Warszawie, ul. Zbaraska 3, 04-014 Warszawa, pokój Sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem