Kontaktujemy się w sprawie cen z kilkuset skupami w całej Polsce. Korzystaj z naszych informacji.

Kup teraz abonament!

POMERANIA kupi owoce i warzywa

2014-02-12 08:00
Nazwa i adres zamawiającego: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej "POMERANIA" , ul. Pomorska 1, 77-330 Czarne, woj. pomorskie, tel. 59 833 36 79, faks 59 833 24 30.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców i warzyw do kantyn, kuchni i stołówek prowadzonych przez Zamawiającego.
 Część I

L.p. Asortyment J.m. Ilość do
1. burak czerwony kg 12000
2. brokuły szt 86
3. brukselka kg 10
4. cebula kg 17600
5. cebula czerwona kg 56
6. czosnek szt 2400
7. fasola drobna kg 1800
8. fasola Jaś kg 70
9. groch połówki kg 1300
10. kalafior świeży szt 175
11. kapusta biała kg 11000
12. kapusta czerwona kg 5000
13. kapusta pekińska kg 1800
14. Koper ( pęczek) szt 210
15. marchew kg 19000
16. natka pietruszki ( pęczek) szt 138
17. ogórek zielony kg 1000
18. ogórek gruntowy kg 250
19. papryka świeża kg 170
20. pestki z dyni 100g szt 42
21. pieczarki kg 2200
22. pietruszka korzeń kg 200
23. pomidor kg 3700
24. por kg 1500
25. rzepa biała kg 420
26. rzodkiewka szt 300
27. sałata szt 500
28. sałata karbowana szt 180
29. sałata lodowa szt 100
30. seler kg 8000
31. słonecznik prażony z przyprawami 150g szt 3000
32. szczypior( pęczek) szt 240
33. zestaw do kiszenia szt 22
34. ananas szt. 60
35. arbuz kg 1 200
36. banan kg 4 700
37. brzoskwinia kg 400
38. cytryna kg 1 800
39. grapefruit kg 600
40. gruszka kg 500
41. kiwi kg 500
42. mandarynka kg 600
43. nektarynka kg 300
44. pomarańcza kg 1 200
45. winogrono fioletowe kg 150
46. winogrono zielone kg 250
47. jabłka konsumpcyjne gat. 1 w 4 rodza-jach kg 20 000

2.1.1. Miejsce dostawy dla cz.I:
1) Kantyna w Zakładzie Karnym w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 2, 18 -400 Łomża;
2) Kantyna w Zakładzie Karnym w Przytułach Starych, Przytuły 13A, gm. Rzekuń, 07-411 Rzekuń;
3) Kantyna w Zakładzie Karnym w Grądach Woniecko, ul. Grądy-Woniecko 34, 18-312 Rutki-Kossaki;
4) Kuchnia w Zakładzie Karnym w Borze, Czerwony Bór 2, 18 -400 Łomża
5) Kuchnia Kasyna w Czerwonym Borze, Czerwony Bór 23, 18-400 Łomża.

2.2. Część II
L.p. Asortyment J.m. Ilość do
1. Burak czerwony kg. 100
2. Cebula kg. 3000
3. Cebula czerwona kg. 100
4. Fasola Jaś kg. 100
5. Fasola drobna kg. 100
6. Kapusta biała kg. 400
7. Kapusta czerwona kg. 400
8. Marchew kg. 800
9. Por kg. 100
10. Seler kg. 100
11. Groch połówki kg. 200
12. Pomidor kg. 3000
13. Ogórek zielony kg. 4000
14. Ogórek gruntowy kg. 3000
15. Pietruszka korzeń kg. 100
16. Rzepa biała kg. 100
17. Kapusta pekińska kg. 500
18. Papryka świeża kg. 300
19. Rzodkiewka( pęczek) szt. 300
20. Sałata szt. 300
21. Pestki z dyni 100g szt. 2000
22. Pestki z dyni łuskane 100g szt. 500
23. Sałata karbowana szt. 300
24. Szczypior( pęczek) szt. 400
25. Pieczarki kg. 200
26. Brukselka kg. 50
27. Sałata lodowa szt. 200
28. Koper( pęczek) szt. 100
29. Natka pietruszki( pęczek) szt. 100
30. Czosnek szt. 1000
31. Brokuły szt. 50
32. Zestaw do kiszenia szt. 50
33. Kalafior świeży szt. 50
34. Słonecznik prażony z przyprawami 150g szt. 5000
35. Pestki słonecznika łuskane 100g szt. 500
36. Ziemniaki kg 15000
37. Ananas szt. 50
38. Arbuz kg. 300
39. Banan kg. 4000
40. Brzoskwinia kg. 300
41. Cytryna kg. 2000
42. Grapefruit kg. 1000
43. Gruszka kg. 500
44. Kiwi kg. 500
45. Mandarynka kg. 500
46. Nektarynka kg. 400
47. Pomarańcza kg. 1000
48. Winogrono fioletowe kg. 100
49. Winogrono zielone kg. 100
50. Jabłka konsumpcyjne gat. I w 4 rodza-jach kg. 20000
2.2.1 Miejsce dostawy dla cz. II:

1. Kantyna i stołówka w Areszcie Śledczym w Białymstoku, ul. Ko-pernika 21, 15-377 Białystok;
2. Kantyna i stołówka w Zakładzie Karnym w Białymstoku, ul. Hetmańska 89, 15-377 Białystok;
3. Kantyna w Areszcie Śledczym w Hajnówce, Warszawska 67, 17-200 Hajnówka.

2.3. Część III
L.p. Asortyment Jedn. miary Ilość do
1. Pomarańcza kg 250
2. Mandarynka kg 560
3. Cytryna kg 400
4. Banan kg 700
5. Grapefruit kg 120
6. Kiwi (1 szt) Szt. 100
7. Kiwi kg 80
8. Papryka słodka kg 70
9. Jabłka konsumpcyjne w I gatunek w 4 rodzajach kg 5000
10. Winogrona kg 80
11. Pomidory kg 700
12. Cebula kg 4000
13. Gruszka kg 70
14. Ogórek gruntowy kg 150
15. Ogórek długi kg 150
16. Truskawki (2,5 kg) kosz 50
17. Czosnek główki szt 1200
18. Czosnek zgrzewki ( nie mniej niż 3 w zgrzewce) Szt. 120
19. Rzodkiewka (pęczek) Szt. 100
20. Nektarynka ( 1 kg ) op 120
2.3.1 Miejsce dostawy dla części III

1) Kantyna w Zakładzie Karnym w Kamińsku, ul. XXX- lecia 1, 11 - 120 Gó-rowo Iławeckie, Kamińsk
2) Kantyna w Zakładzie Karnym w Dublinach, Dubliny 16 ,11 - 430 Korsze.
3) Kantyna w Zakładzie Karnym w Braniewie, Plac Grunwaldzki 2a, 14-500 Braniew
4) Kantyna w Areszcie Śledczym w Olsztynie, ul. Piłsudskiego 3,10-575 Olsz-tyn;
5) Kantyna Areszcie Śledczym w Olsztynie. Oddział Zewnętrzny, ul. Opolska 42, 10-625 Olsztyn.
6) Kantyna w Areszcie Śledczym w Szczytnie , ul. Sienkiewicza 10, 14- 100 Szczytno.

Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
Pełna treść ogłoszenia: www.pigbzamowieniapubliczne.pl

Termin składania wniosków upływa:  18.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Pomorska Instytucja Gospodarki Budżetowej POMERANIA z siedzibą w Czarnem, ODDZIAŁ W CZERWONYM BORZE, Czerwony Bór 23 18-400 Łomża, tel. (086) 215-35-95 - pok. 618-400 Łomża, pok 6.

Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, pomorskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem