Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Regularna dostawa owoców i warzyw do szpitala

2014-02-07 09:39
Nazwa i adres zamawiającego: Samodzielny Publiczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej im. dr Stanisława Deresza , pl. dr Zygmunta Brodowicza 1, 16-070 Choroszcz, woj. podlaskie, tel. 085 7191091 w. 404, faks 085 7191405.

Przedmiotem zamówienia są DOSTAWY WARZYW I OWOCÓW, ZIEMNIAKÓW JADALNYCH, SUSZU WARZYWNEGO I JAJ KURZYCH, ZNAK SPRAWY SZP 3820 - 5/14.
Burak ćwikłowy konsumpcyjny, średnica bulwy 6 -10cm kl. I ciemnoczerwony charakterystyczne dla odmiany kg 30000
Buraki ćwikłowe młode, waga pęczka min.1 kg kl. I pęczek 1000
Botwina pęczek ,waga min. 350 g kl. I pęczek 1200
Kapusta brukselska,średnica główek min. 2Cm maks.3cm, dobrze uformowane,ścisłe kl. I kg 300
Brokuły świeże, bez liści,ciemnozielone, zwarte, bez zżółkniętych, zbrązowiałych pączków kwiatowych,waga główki min.500g kl. I szt 400
Kabaczki, wyrośnięte lecz nie całkowicie dojrzałe, długość 20-40cm, szerokość 6-15cm, kl. I kg 400
Cebula biała, konsumpcyjna, kl. I, dojrzała z szyjką zaschniętą, średnica min.6 cm kg 6000
Cukinia, owoce proste lub lekko zakrzywione przy szypułce, wyrośnięte, młode o nie w pełni wykształconych nasionach, kl. I kg 400
Czosnek krajowy, główki całe, zwarte, jędrne, całkowicie pokryte łuską, waga min.60g szt 4000
Cebula czerwona, krajowa, kl. I, średnica główki min. 5 cm kg 100
Cytryny kl. I kg 100
Fasolka szparagowa żółta, świeża, jędrna, jednolita dla odmiany, kl. I kg 400
Fasola biała jaś karłowy namaczany, kl. I, opakowanie worki poliuretanowe 15-30 kg kg 6000
Groch połówki łuskany, kl. I, opakowanie worki poliuretanowe 15-30 kg kg 4000
Kapusta czerwona, waga główki min. 1 kg maks.2 kg, ścisłe, jędrne, niepopękane, kl. I kg 2000
Kapusta pekińska, waga główki 0,5 -1 kg, świeże, czyste bez objawów chorobowych i szkodników, kl. I kg 2000
Kapusta biała, waga główki min.3 kg,średniowczesna i późna, czysta, bez szkodników i objawów chorobowych,kl. I kg 30000
Kapusta biała wczesna, główka waga min. 1,5 kg, bez szkodników i objawów chorobowych, nie popękana i nie przerośnięta szt 6000
Kapusta kwaszona, opakowanie beczka ok.100 kg, kl. I kg 2000
Kalafior świeży bez liści z krótko przyciętym głąbem, róże jędrne, prawidłowo wykształcone, zwarte, bez przerośnięcia liśćmi o barwie białej do kremowej, waga 600-800g szt 1000
Ogórek świeży gruntowy, kształtny o komorach nasiennych bez pustych przestrzeni o długości 8-15 cm kg 2000
Koperek świeży, zielony, bez kwiatostanu, pęczki waga 130-150g pęczek 2000
Ogórek świeży spod osłon dług, długość min.20cm, średnica nie więcej niż 6cm o niewykształconych nasionach kg 2000
Ogórek małosolny, kształtny, bez uszkodzeń mechanicznych, jednolity odmianowo, pakowane beczki ok.80kg kg 1000
Ogórek kiszony, kształtny, jednolity odmianowo o komorach nasiennych bez pustych przestrzeni, długość 8-15cm kg 6000
Pomidory spod osłon, całe, świeże, zdrowe, czyste, jednolite odmianowo, wybarwione, średnica 5-8 cm kg 1400
Pomidor gruntowy, cały, świeży, zdrowy, czysty, jednolity odmianowo, wybarwiony, średnica 5-8 cm kg 1000
Rzodkiew biała podłużna, średnica 3-5 cm mierzona w najszerszym miejscu(sopel lodu) kg 600
Rzodkiewka czerwona, krajowa, bez liści, 15 szt w pęczku, waga pęczka 200-300g, nie sparciała, nie zwiędnięta, nie popękana, jednolita w pęczku pod względem zabarwienia i kształtu pęczek 1000
Sałata masłowa, krajowa, świeża, waga główki 150-200g szt 2000
Sałata karbowana, świeża, waga główki 200-300g szt 200
Sałata lodowa świeża, główki dobrze wykształcone, zwarte o wadze min.300g szt 500
Szczypior bez cebuli, krajowy, bez części pożółkłych, zeschniętych, waga pęczka min.150g szt 2000
Papryka czerwona, świeża, bez uszkodzeń, dobrze wykształcona, kl. I kg 400
Papryka żółta, świeża, bez uszkodzeń, dobrze wykształcona, kl. I kg 400
Pieczarka świeża, zamknięta, średnica kapelusza 3,5 - 6 cm, kl. Ekstra kg 400
Pory krajowe, długi korzeń, średnica 3 - 4cm, proste, ścisłe, prawidłowo wykształcone, z przyciętymi korzeniami kg 400
Seler, korzeń świeży, nie sparciały, z krótko przyciętymi korzeniami bocznymi, bez pustych komór wewnątrz, miąższ biały lub kremowobiały kg 400
Seler młody z liśćmi, średnica bulwy min.6cm pęczek 200
Por młody, prawidłowo wykształcony, średnica min.2cm kg 200
Seler naciowy świeży, prawidłowo wykształcony, nie sparciały, waga min.300g szt 200
Pietruszka korzeń, jadalna, średnica 3-5cm mierzona w najszerszym miejscu, bez rozgałęzień i narośli kg 400
Natka pietruszki świeża, zielona, bez plam i pożółkłych zaschniętych liści, bez pędów kwiatowych i innych, waga pęczka min.150g pęczek 1000
Marchew krajowa świeża, prosta, kształtna o intensywnym zabarwieniu kory i rdzenia, bez zazieleniałych główek o średnicy 3-4cm w najszerszym miejscu kg 50000
Pietruszka młoda korzeń z nacią świeżą, waga pęczka min.1kg pęczek 200
Marchew młoda świeża z nacią, waga pęczka min.1 kg pęczek 1000
Rabarbar świeży, długość min.40cm, grubość mierzona w połowie długości min.3cm kl. I kg 2000
Jabłka Papierówka świeże, średnica min.7cm, kl. I kg 4000
Jabłka Antonówka, średnica min.8cm, kl. I kg 4000
Jabłka Cortland, średnica 8-10cm, kl. I kg 4000
Jabłka Alwa, średnica 7-10cm, kl. I kg 4000
Jabłka Ligol, średnica 8-10cm, kl. I kg 4000
Jabłka Lobo, średnica 8-10cm, kl. I kg 2000
Gruszka Klapsa krajowa, kl. I kg 200
Gruszka Konferencja krajowa, kl. I kg 200
Gruszka Lipcówka krajowa, kl. I kg 200
Czereśnie krajowe czerwone, żółte, kl. I kg 200
Ananas dekoracyjny, kl. I szt 100
Banany, kl. I kg 200
Brzoskwinie, kl. I kg 200
Grapefruit czerwony, kl. I kg 200
Truskawki krajowe, kl. I kg 200
Winogrona białe, kl. I kg 200
Winogrona ciemne, kl. I kg 200
Wiśnie krajowe, kl. I kg 200
Pomarańcze, kl. I kg 200
Śliwki, kl. I kg 200
Porzeczka czerwona krajowa, kl. I kg 200
Porzeczka czarna krajowa, kl. I kg 200
Orzechy włoskie łuskane kg 100
Maliny krajowe, kl. I kg 200
Mandarynki, kl. I kg 200
Nektarynki kg 200
Śliwki suszone kalifornijskie, kl. I kg 100
Żurawina suszona cała, kl. I kg 100
Ziarno sezamu, kl. I kg 100
Pestki dyni, suszone, łuskane, kl. I kg 100
Pestki słonecznika, suszone, łuskane, kl. I kg 100
Płatki migdałowe, kl. I kg 100
Pomidory suszone, kl. I kg 100
Jabłka suszone, kl. I kg 100
Gruszki suszone, krajowe, kl. I kg 100
Arbuz kl. I kg 200
Podgrzybek suszony, kl. I kg 10
Ziemniaki wczesne od VI - VIII kg 60000
Ziemniaki późne od IX - V kg 150000
Susz warzywny 4 - składnikowy, kostka (marchew, pasternak, seler korzeń, por) op. Worek 20 kg kg 2500
Mak niebieski kg 20
Majeranek suszony otarty kg 50
Jaja świeże kurze, kat. Świeżości A waga 53 - 63 g szt 150000.

Pełna treść ogłoszenia: www.sppchoroszcz.med.pl

Termin składania wniosków upływa: 14.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Siedziba SPP ZOZ w Choroszczy w Kancelarii Zakładu - budynek administracji (parter).
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, podlaskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem