Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Stołówka szkolna kupi 14 ton owoców i warzyw

2013-11-21 10:34
Nazwa i adres zamawiającego: Bursa Szkolna Nr 2 w Lublinie , ul. Dolna Panny Marii 65, 20-010 Lublin, woj. lubelskie, tel. 81 5321230, faks 81 5321230.

Przedmiotem zamówienia  jest dostawa sukcesywna ( w zależności od potrzeb Zamawiającego ) wraz z wniesieniem produktów spożywczych:
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: warzywa i owoce.
1    Banany żółte, zdrowe bez uszkodzeń i czarnych plam    kg    50
2    "Botwinka –pęczek minimum 10 korzeni
świeża, nie zwiędnięta, w pęczkach ( w sezonie: maj, czerwiec)"    szt    30
3    "Brokuł świeży, czysty, suchy, bez uszkodzeń i 
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, , chorobowych ( w sezonie: wrzesień, październik, listopad)"    szt    20
4    Brzoskwinie gat.I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    50
5    "Burak czerwony  świeży, zdrowy, czysty, bez
uszkodzeń, workowany 10-15 kg"    kg    250
6    "Cebula klasa I ,zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i 
kiełków, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, worek ażurowy typu siatka 10-15 kg"    kg    400
7    "Cebula czerwona zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i 
kiełków, workowana 10-15 kg"    kg    40
8    Cukinia- świeża, jędrna, bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    100
9    Cytryny gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    120
10    "Czosnek główka nie mniejsza niż 50g
 z wyłączeniem importu z Chin"    szt.    100
11    Fasola Jaś karłowy opakowania 0,5-5 kg    kg    80
12    Fasolka szparagowa żółta – świeża, czysta i oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik)    kg    30
13    Groch łupany opakowania 0,5-5 kg    kg    25
14    Gruszki deserowe średniej wielkości (w sezonie: wrzesień, październik)    kg    100
15    Jabłka słodkie deserowe średniej wielkości    kg    2000
16    "Kalafior świeży, czysty, bez uszkodzeń i 
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, przemrożenia,  i bez zmian chorobowych"    szt.    100
17    "Kapusta biała o świeżym wyglądzie
bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, bez oznak przemrożenia, bez oznak gnilnych "    kg    600
18    Kapusta czerwona nie zwiędnięta, czysta, bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bezodleżyn gnilnych    kg    60
19    "Kapusta kwaszona z marchewką, bez oznak
gnicia, o zapachu właściwym dla takiego wyrobu,
w wiadrach 5-10 kg"    kg    400
20    "Kapusta pekińska świeża, klasa I, prawidłowo
wykształcona, bez uszkodzeń, oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych"    kg    150
21    Kiwi gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    100
22    Koper (pęczek) świeży, nie zwiędnięty , sprężysty    szt.    150
23    Mandarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    250
24     Marchew I gat. świeża, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bez  odleżyn gnilnych , workowana 10 – 15 kg    kg    800
25    Natka (pęczek) świeża, nie zwiędnięta w pęczkach    szt.    200
26    Nektarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i bez oznak gnicia    kg    20
27    Ogórek kwaszony z przyprawami, zdrowy, twardy, bez oznak pleśni i gnicia, wiadro 3-5 kg    kg    150
28    Ogórki zielone świeże, czyste, bez uszkodzeń (grunt – w sezonie: czerwiec, wrzesień)    kg    100
29    Ogórki zielone (szklarnia) świeże, czyste, bez uszkodzeń    kg    300
30    "Papryka świeża kolorowa  świeża, bez uszkodzeń i 
zanieczyszczeń"    kg    150
31    Pieczarki świeże czyste, nie rozwinięte, bez uszkodzeń i pleśni, bez obcego zapachu, wolna od szkodników    kg    250
32    "Pietruszka prawdziwa korzeń, zdrowa, czysta
bez uszkodzeń, workowana 5 -10 kg"    kg    100
33    Pomarańcze gat. I, zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia    kg    100
34    Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń średnica ok. 5 cm  gruntowy, (sezon: wrzesień, październik, listopad)    kg    200
35    Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń, średnica ok. 5 cm  (szklarnia)    kg    150
36    Por - zdrowy, prawidłowo  wykształcony, świeży    kg    50
37    Rzepa świeża( czarna rzodkiew) , nie zwiednięta, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń    kg    50
38    Rabarbar świeży, bez oznak więdnięcia, czysty ( w sezonie: maj, czerwiec)    kg    20
39    Rzodkiew (biała)japońska- świeża    kg    50
40    Rzodkiewka (pęczek 15 szt.) klasa I, świeża, bez oznak więdnięcia, przemrożenia, chorobowych, zepsucia i odleżyn gnilnych    szt.    500
41    Sałata (główka)- świeża, bez oznak więdnięcia    szt.    200
42    "Sałata lodowa główka nie mniejsza niż 450 g świeża,
nie zwiędnięta, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń"    sz    20
43    Seler korzeń zdrowy, czysty bez uszkodzeń, workowany 5- 10 kg     kg    120
44    Szczaw świeży- (w sezonie: maj, czerwiec, wrzesień) liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany    kg    10
45    Szczypior (pęczek)świeży, zielony, bez oznak więdnięcia    szt.    300
46    Szpinak świeży -liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany    kg    30
47    Śliwki- świeże, bez oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik)    kg    100
48    "Truskawki- świeże , bez oznak gnicia i pleśni
(w sezonie: czerwiec)"    kg    20
49    "Ziemniaki jadalne, średniej wielkości (jednoodmianowe dostawy) bez uszkodzeń, plam
chorobowych i kiełków, workowane 10-15 kg
"    kg    6000

Pełna treść ogłoszenia: www.bip.lublin.eu/bip/b2/index.php?t=200&id=40993

Termin składania wniosków upływa: 28.11.2013 godzina 14:00, miejsce: Bursa Szkolna Nr 2, 20 - 010 Lublin, ul. Dolna Panny Marii 65, sekretariat Bursy Szkolnej Nr 2( pok. nr 5 ).
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, lubelskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem