Stołówka szkolna kupi 14 ton owoców i warzyw
2013-11-21 10:34
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Bursa Szkolna Nr 2 w Lublinie , ul. Dolna Panny Marii 65, 20-010 Lublin, woj. lubelskie, tel. 81 5321230, faks 81 5321230.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sukcesywna ( w zależności od potrzeb Zamawiającego ) wraz z wniesieniem produktów spożywczych:
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: warzywa i owoce.
1 Banany żółte, zdrowe bez uszkodzeń i czarnych plam kg 50
2 "Botwinka –pęczek minimum 10 korzeni
świeża, nie zwiędnięta, w pęczkach ( w sezonie: maj, czerwiec)" szt 30
3 "Brokuł świeży, czysty, suchy, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, , chorobowych ( w sezonie: wrzesień, październik, listopad)" szt 20
4 Brzoskwinie gat.I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 50
5 "Burak czerwony świeży, zdrowy, czysty, bez
uszkodzeń, workowany 10-15 kg" kg 250
6 "Cebula klasa I ,zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i
kiełków, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, worek ażurowy typu siatka 10-15 kg" kg 400
7 "Cebula czerwona zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i
kiełków, workowana 10-15 kg" kg 40
8 Cukinia- świeża, jędrna, bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
9 Cytryny gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 120
10 "Czosnek główka nie mniejsza niż 50g
z wyłączeniem importu z Chin" szt. 100
11 Fasola Jaś karłowy opakowania 0,5-5 kg kg 80
12 Fasolka szparagowa żółta – świeża, czysta i oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik) kg 30
13 Groch łupany opakowania 0,5-5 kg kg 25
14 Gruszki deserowe średniej wielkości (w sezonie: wrzesień, październik) kg 100
15 Jabłka słodkie deserowe średniej wielkości kg 2000
16 "Kalafior świeży, czysty, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, przemrożenia, i bez zmian chorobowych" szt. 100
17 "Kapusta biała o świeżym wyglądzie
bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, bez oznak przemrożenia, bez oznak gnilnych " kg 600
18 Kapusta czerwona nie zwiędnięta, czysta, bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bezodleżyn gnilnych kg 60
19 "Kapusta kwaszona z marchewką, bez oznak
gnicia, o zapachu właściwym dla takiego wyrobu,
w wiadrach 5-10 kg" kg 400
20 "Kapusta pekińska świeża, klasa I, prawidłowo
wykształcona, bez uszkodzeń, oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych" kg 150
21 Kiwi gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
22 Koper (pęczek) świeży, nie zwiędnięty , sprężysty szt. 150
23 Mandarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 250
24 Marchew I gat. świeża, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bez odleżyn gnilnych , workowana 10 – 15 kg kg 800
25 Natka (pęczek) świeża, nie zwiędnięta w pęczkach szt. 200
26 Nektarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i bez oznak gnicia kg 20
27 Ogórek kwaszony z przyprawami, zdrowy, twardy, bez oznak pleśni i gnicia, wiadro 3-5 kg kg 150
28 Ogórki zielone świeże, czyste, bez uszkodzeń (grunt – w sezonie: czerwiec, wrzesień) kg 100
29 Ogórki zielone (szklarnia) świeże, czyste, bez uszkodzeń kg 300
30 "Papryka świeża kolorowa świeża, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń" kg 150
31 Pieczarki świeże czyste, nie rozwinięte, bez uszkodzeń i pleśni, bez obcego zapachu, wolna od szkodników kg 250
32 "Pietruszka prawdziwa korzeń, zdrowa, czysta
bez uszkodzeń, workowana 5 -10 kg" kg 100
33 Pomarańcze gat. I, zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
34 Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń średnica ok. 5 cm gruntowy, (sezon: wrzesień, październik, listopad) kg 200
35 Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń, średnica ok. 5 cm (szklarnia) kg 150
36 Por - zdrowy, prawidłowo wykształcony, świeży kg 50
37 Rzepa świeża( czarna rzodkiew) , nie zwiednięta, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń kg 50
38 Rabarbar świeży, bez oznak więdnięcia, czysty ( w sezonie: maj, czerwiec) kg 20
39 Rzodkiew (biała)japońska- świeża kg 50
40 Rzodkiewka (pęczek 15 szt.) klasa I, świeża, bez oznak więdnięcia, przemrożenia, chorobowych, zepsucia i odleżyn gnilnych szt. 500
41 Sałata (główka)- świeża, bez oznak więdnięcia szt. 200
42 "Sałata lodowa główka nie mniejsza niż 450 g świeża,
nie zwiędnięta, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń" sz 20
43 Seler korzeń zdrowy, czysty bez uszkodzeń, workowany 5- 10 kg kg 120
44 Szczaw świeży- (w sezonie: maj, czerwiec, wrzesień) liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany kg 10
45 Szczypior (pęczek)świeży, zielony, bez oznak więdnięcia szt. 300
46 Szpinak świeży -liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany kg 30
47 Śliwki- świeże, bez oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik) kg 100
48 "Truskawki- świeże , bez oznak gnicia i pleśni
(w sezonie: czerwiec)" kg 20
49 "Ziemniaki jadalne, średniej wielkości (jednoodmianowe dostawy) bez uszkodzeń, plam
chorobowych i kiełków, workowane 10-15 kg
" kg 6000
Pełna treść ogłoszenia: www.bip.lublin.eu/bip/b2/index.php?t=200&id=40993
Termin składania wniosków upływa: 28.11.2013 godzina 14:00, miejsce: Bursa Szkolna Nr 2, 20 - 010 Lublin, ul. Dolna Panny Marii 65, sekretariat Bursy Szkolnej Nr 2( pok. nr 5 ).
Przedmiotem zamówienia jest dostawa sukcesywna ( w zależności od potrzeb Zamawiającego ) wraz z wniesieniem produktów spożywczych:
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: warzywa i owoce.
1 Banany żółte, zdrowe bez uszkodzeń i czarnych plam kg 50
2 "Botwinka –pęczek minimum 10 korzeni
świeża, nie zwiędnięta, w pęczkach ( w sezonie: maj, czerwiec)" szt 30
3 "Brokuł świeży, czysty, suchy, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, , chorobowych ( w sezonie: wrzesień, październik, listopad)" szt 20
4 Brzoskwinie gat.I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 50
5 "Burak czerwony świeży, zdrowy, czysty, bez
uszkodzeń, workowany 10-15 kg" kg 250
6 "Cebula klasa I ,zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i
kiełków, bez oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych, worek ażurowy typu siatka 10-15 kg" kg 400
7 "Cebula czerwona zdrowa, czysta, cała bez uszkodzeń i
kiełków, workowana 10-15 kg" kg 40
8 Cukinia- świeża, jędrna, bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
9 Cytryny gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 120
10 "Czosnek główka nie mniejsza niż 50g
z wyłączeniem importu z Chin" szt. 100
11 Fasola Jaś karłowy opakowania 0,5-5 kg kg 80
12 Fasolka szparagowa żółta – świeża, czysta i oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik) kg 30
13 Groch łupany opakowania 0,5-5 kg kg 25
14 Gruszki deserowe średniej wielkości (w sezonie: wrzesień, październik) kg 100
15 Jabłka słodkie deserowe średniej wielkości kg 2000
16 "Kalafior świeży, czysty, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń, bez oznak bytowania szkodników, przemrożenia, i bez zmian chorobowych" szt. 100
17 "Kapusta biała o świeżym wyglądzie
bez uszkodzeń i zanieczyszczeń, bez oznak przemrożenia, bez oznak gnilnych " kg 600
18 Kapusta czerwona nie zwiędnięta, czysta, bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bezodleżyn gnilnych kg 60
19 "Kapusta kwaszona z marchewką, bez oznak
gnicia, o zapachu właściwym dla takiego wyrobu,
w wiadrach 5-10 kg" kg 400
20 "Kapusta pekińska świeża, klasa I, prawidłowo
wykształcona, bez uszkodzeń, oznak przemrożenia, odleżyn gnilnych" kg 150
21 Kiwi gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
22 Koper (pęczek) świeży, nie zwiędnięty , sprężysty szt. 150
23 Mandarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 250
24 Marchew I gat. świeża, zdrowa, czysta bez uszkodzeń, bez oznak przemrożenia, bez odleżyn gnilnych , workowana 10 – 15 kg kg 800
25 Natka (pęczek) świeża, nie zwiędnięta w pęczkach szt. 200
26 Nektarynki gat. I , zdrowe bez uszkodzeń i bez oznak gnicia kg 20
27 Ogórek kwaszony z przyprawami, zdrowy, twardy, bez oznak pleśni i gnicia, wiadro 3-5 kg kg 150
28 Ogórki zielone świeże, czyste, bez uszkodzeń (grunt – w sezonie: czerwiec, wrzesień) kg 100
29 Ogórki zielone (szklarnia) świeże, czyste, bez uszkodzeń kg 300
30 "Papryka świeża kolorowa świeża, bez uszkodzeń i
zanieczyszczeń" kg 150
31 Pieczarki świeże czyste, nie rozwinięte, bez uszkodzeń i pleśni, bez obcego zapachu, wolna od szkodników kg 250
32 "Pietruszka prawdziwa korzeń, zdrowa, czysta
bez uszkodzeń, workowana 5 -10 kg" kg 100
33 Pomarańcze gat. I, zdrowe bez uszkodzeń i oznak gnicia kg 100
34 Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń średnica ok. 5 cm gruntowy, (sezon: wrzesień, październik, listopad) kg 200
35 Pomidory świeże, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń, średnica ok. 5 cm (szklarnia) kg 150
36 Por - zdrowy, prawidłowo wykształcony, świeży kg 50
37 Rzepa świeża( czarna rzodkiew) , nie zwiednięta, bez zanieczyszczeń i uszkodzeń kg 50
38 Rabarbar świeży, bez oznak więdnięcia, czysty ( w sezonie: maj, czerwiec) kg 20
39 Rzodkiew (biała)japońska- świeża kg 50
40 Rzodkiewka (pęczek 15 szt.) klasa I, świeża, bez oznak więdnięcia, przemrożenia, chorobowych, zepsucia i odleżyn gnilnych szt. 500
41 Sałata (główka)- świeża, bez oznak więdnięcia szt. 200
42 "Sałata lodowa główka nie mniejsza niż 450 g świeża,
nie zwiędnięta, bez uszkodzeń i zanieczyszczeń" sz 20
43 Seler korzeń zdrowy, czysty bez uszkodzeń, workowany 5- 10 kg kg 120
44 Szczaw świeży- (w sezonie: maj, czerwiec, wrzesień) liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany kg 10
45 Szczypior (pęczek)świeży, zielony, bez oznak więdnięcia szt. 300
46 Szpinak świeży -liście sprężyste, bez oznak gnicia, barwa intensywnie zielona, pakowany w skrzynkę foliową lub worek foliowy perforowany kg 30
47 Śliwki- świeże, bez oznak gnicia (w sezonie: wrzesień, październik) kg 100
48 "Truskawki- świeże , bez oznak gnicia i pleśni
(w sezonie: czerwiec)" kg 20
49 "Ziemniaki jadalne, średniej wielkości (jednoodmianowe dostawy) bez uszkodzeń, plam
chorobowych i kiełków, workowane 10-15 kg
" kg 6000
Pełna treść ogłoszenia: www.bip.lublin.eu/bip/b2/index.php?t=200&id=40993
Termin składania wniosków upływa: 28.11.2013 godzina 14:00, miejsce: Bursa Szkolna Nr 2, 20 - 010 Lublin, ul. Dolna Panny Marii 65, sekretariat Bursy Szkolnej Nr 2( pok. nr 5 ).
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem