Szkoła kupi 30 ton owoców i warzyw
2014-02-17 10:48
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze , ul. St. Wyspiańskiego 21, 65-036 Zielona Góra, woj. lubuskie, tel. 68 4512050, faks 68 4512051.
Przedmiotem zamówienia są dostawy żywności do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze z podziałem na zadania- liczba zadań 5.
Zadanie nr 4: dostawa owoców i warzyw
Ziemniaki kg 15000
Ziemniaki młode (od maja do września) kg 1900
Marchew kg 50
Pietruszka korzeń kg. 50
cebula kg 450
Seler korzeń kg 50
Por duży szt. 50
Koper pęczek 1500
Natka pietruszki pęczek 1800
Szczypiorek pęczek 800
Pomidor (czerwiec-październik) kg 800
Pomidor (październik – marzec) kg 100
Ogórek zielony (kwiecień-wrzesień) kg 800
Ogórek zielony kg 800
Ogórek kwaszony kg 500
Kapusta kwaszona surówkowa kg 1000
Pieczarki kg 400
Papryka świeża mix (lipiec-październik) kg 400
Papryka świeża kolorowa kg 80
Sałata masłowa (kwiecień-paźdz) szt 500
Sałata masłowa szt 500
Sałata lodowa szt 100
Cytryny kg 300
Włoszczyzna pęczek 200
Banan kg 1500
Jabłko kg 1600
Rzodkiewka pęczek 200
Pomarańcza kg 400
Mandarynka kg 200
Botwina (pęczek) szt 50
Ogórek konserwowy 480g słoik szt 900
Papryka konserwowa Frubex 1,6l słoik szt 50
Kalafior szt 20
Brokuł szt 20
Kapusta pekińska kg 200
Surówka gotowa (Sznura) wiaderko 10kg szt 500
Buraczki tarte wiórki słoik 470 g (Krystmar) szt 1500
Rzodkiew biała kg 50
Kukurydza w puszce Pudliszki 400g szt 50
Cukinia zielona kg 50
Sałatka szwedzka 900g szt 60
Szczaw siekany konserwowy 300g (Rolnik) szt 50
Seler konserwowy słoik 320ml szt 40
Kapusta włoska kg 50
Cebula czerwona kg 50
Fasola czerwona w puszce 400g Pudliszki szt 50
Pełna treść ogłoszenia: www.lo7.bipzielonagora.pl
Termin składania wniosków upływa: 24.02.2014 godzina 11:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, sekretariat parter, ul. St. Wyspiańskiego 21, 65-036 Zielona Góra.
Przedmiotem zamówienia są dostawy żywności do stołówki Zespołu Szkół Ogólnokształcących i Sportowych w Zielonej Górze z podziałem na zadania- liczba zadań 5.
Zadanie nr 4: dostawa owoców i warzyw
Ziemniaki kg 15000
Ziemniaki młode (od maja do września) kg 1900
Marchew kg 50
Pietruszka korzeń kg. 50
cebula kg 450
Seler korzeń kg 50
Por duży szt. 50
Koper pęczek 1500
Natka pietruszki pęczek 1800
Szczypiorek pęczek 800
Pomidor (czerwiec-październik) kg 800
Pomidor (październik – marzec) kg 100
Ogórek zielony (kwiecień-wrzesień) kg 800
Ogórek zielony kg 800
Ogórek kwaszony kg 500
Kapusta kwaszona surówkowa kg 1000
Pieczarki kg 400
Papryka świeża mix (lipiec-październik) kg 400
Papryka świeża kolorowa kg 80
Sałata masłowa (kwiecień-paźdz) szt 500
Sałata masłowa szt 500
Sałata lodowa szt 100
Cytryny kg 300
Włoszczyzna pęczek 200
Banan kg 1500
Jabłko kg 1600
Rzodkiewka pęczek 200
Pomarańcza kg 400
Mandarynka kg 200
Botwina (pęczek) szt 50
Ogórek konserwowy 480g słoik szt 900
Papryka konserwowa Frubex 1,6l słoik szt 50
Kalafior szt 20
Brokuł szt 20
Kapusta pekińska kg 200
Surówka gotowa (Sznura) wiaderko 10kg szt 500
Buraczki tarte wiórki słoik 470 g (Krystmar) szt 1500
Rzodkiew biała kg 50
Kukurydza w puszce Pudliszki 400g szt 50
Cukinia zielona kg 50
Sałatka szwedzka 900g szt 60
Szczaw siekany konserwowy 300g (Rolnik) szt 50
Seler konserwowy słoik 320ml szt 40
Kapusta włoska kg 50
Cebula czerwona kg 50
Fasola czerwona w puszce 400g Pudliszki szt 50
Pełna treść ogłoszenia: www.lo7.bipzielonagora.pl
Termin składania wniosków upływa: 24.02.2014 godzina 11:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, sekretariat parter, ul. St. Wyspiańskiego 21, 65-036 Zielona Góra.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem