Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Szkoła zamówi 40 ton owoców i warzyw

2013-12-13 08:00
Nazwa i adres zamawiającego: Szkoła Podstawowa Nr 65 , ul. Mścisławska 1, 01-647 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 833 58 36, faks 22 833 58 36.

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie w 2014 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1    ARBUZ klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie)    kg    30
2    BAKŁAŻAN    kg    30
3    BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec)    kg    1000
4    BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94,  odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-maj)    kg    250
5    BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa    pęczek    200
6    BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g    szt.    100
7    BRUKSELKA    kg    100
8    BRZOSKWINIE    kg    200
9    CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia    kg    300
10    CEBULA CZERWONA (wielkośc średnia)    kg    10
11    CUKINIA, sezonowo    kg    10
12    CYKORIA    kg    100
13    CYTRYNA (średnia wielkość)    kg    100
14    CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy    szt.    50
15    DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa    pęczek    250
16    FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g     kg    50
17    FASOLA BIAŁA SUCHA, typu JAŚ, opakowanie 1000g     kg    50
18    FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA, bez łyka    kg    10
19    FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka    kg    50
20    GRANATY    szt.    10
21    GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g    kg    50
22    GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe)    kg    500
23    JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe)    kg    100
24    JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka    kg    2000
25    JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego    szt.    5000
26    KALAFIOR (min. 800g)    szt.    100
27    KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g)    szt.    500
28    KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g    kg    200
29    KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g    kg    500
30    KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g    kg    40
31    KAPUSTA MŁODA  (maj-czerwiec)    kg    300
32    KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana)    kg    250
33    KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g    kg    20
34    KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie)    szt.    300
35    KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa    pęczek    1000
36    MANDARYNKA, bezpestkowa    kg    500
37    MANGO    szt.    20
38    MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci    kg    5000
39    MELON ŻÓŁTY, klasa I lub II    szt.    50
40    MORELE, zagraniczne    kg    50
41    NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej    pęczek    1000
42    NEKTARYNKA    kg    100
43    OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy)    kg    200
44    OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)    kg    400
45    OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g)    kg    200
46    OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik)    kg    200
47    OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec)    kg    200
48    PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik)    kg    50
49    PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec)    kg    50
50    PIECZARKI    kg    150
51    PIETRUSZKA    kg    200
52    POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka    kg    200
53    POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik)    kg    300
54    POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec)    kg    300
55    POR    kg    300
56    RZEPA BIAŁA    kg    50
57    RZODKIEW BIAŁA, wielkość sezonowa    kg    40
58    RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g    pęczek    200
59    SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g    szt.    300
60    SAŁATA MASŁOWA KRUCHA, główka min. 150g    szt.    100
61    SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa    szt.    200
62    SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa    szt.    200
63    SAŁATY RÓŻNE - (MIX DO SAŁATEK w folii) opakowanie min. 200g    szt.    200
64    SELER KORZENIOWY    kg    300
65    SELER NACIOWY (min. 300g)    szt.    15
66    SZARON-KAKI (sezonowo październik-grudzień)    szt.    300
67    SZCZAW ŚWIEŻY    kg    50
68    SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa    szt.    100
69    ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa)    kg    500
70    TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec )    kg    200
71    WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne    kg    200
72    WŁOSZCZYZNA MŁODA (maj-czerwiec) min. 700g    szt.    50
73    ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec)    kg    600
74    ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy wykonywane od wrześńia 2014 tylko  z produkcji 2014 roku    kg    15000

Pełna treść ogłoszenia: www.sp65.waw.pl/o-szkole/zamówienia-publiczne.html

Termin składania wniosków upływa: 19.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie, ul. Mścisławska 1, 01-647 Warszawa, pokój Sekretariat.
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, mazowieckie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem