Szkoła zamówi 40 ton owoców i warzyw
2013-12-13 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Szkoła Podstawowa Nr 65 , ul. Mścisławska 1, 01-647 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 833 58 36, faks 22 833 58 36.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie w 2014 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1 ARBUZ klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie) kg 30
2 BAKŁAŻAN kg 30
3 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec) kg 1000
4 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94, odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-maj) kg 250
5 BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa pęczek 200
6 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 100
7 BRUKSELKA kg 100
8 BRZOSKWINIE kg 200
9 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 300
10 CEBULA CZERWONA (wielkośc średnia) kg 10
11 CUKINIA, sezonowo kg 10
12 CYKORIA kg 100
13 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 100
14 CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy szt. 50
15 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa pęczek 250
16 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g kg 50
17 FASOLA BIAŁA SUCHA, typu JAŚ, opakowanie 1000g kg 50
18 FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA, bez łyka kg 10
19 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 50
20 GRANATY szt. 10
21 GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g kg 50
22 GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe) kg 500
23 JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe) kg 100
24 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 2000
25 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 5000
26 KALAFIOR (min. 800g) szt. 100
27 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) szt. 500
28 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 200
29 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 500
30 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 40
31 KAPUSTA MŁODA (maj-czerwiec) kg 300
32 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 250
33 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 20
34 KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie) szt. 300
35 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa pęczek 1000
36 MANDARYNKA, bezpestkowa kg 500
37 MANGO szt. 20
38 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 5000
39 MELON ŻÓŁTY, klasa I lub II szt. 50
40 MORELE, zagraniczne kg 50
41 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej pęczek 1000
42 NEKTARYNKA kg 100
43 OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy) kg 200
44 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 400
45 OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 200
46 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik) kg 200
47 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec) kg 200
48 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 50
49 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 50
50 PIECZARKI kg 150
51 PIETRUSZKA kg 200
52 POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka kg 200
53 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 300
54 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 300
55 POR kg 300
56 RZEPA BIAŁA kg 50
57 RZODKIEW BIAŁA, wielkość sezonowa kg 40
58 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g pęczek 200
59 SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g szt. 300
60 SAŁATA MASŁOWA KRUCHA, główka min. 150g szt. 100
61 SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa szt. 200
62 SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa szt. 200
63 SAŁATY RÓŻNE - (MIX DO SAŁATEK w folii) opakowanie min. 200g szt. 200
64 SELER KORZENIOWY kg 300
65 SELER NACIOWY (min. 300g) szt. 15
66 SZARON-KAKI (sezonowo październik-grudzień) szt. 300
67 SZCZAW ŚWIEŻY kg 50
68 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 100
69 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa) kg 500
70 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec ) kg 200
71 WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne kg 200
72 WŁOSZCZYZNA MŁODA (maj-czerwiec) min. 700g szt. 50
73 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec) kg 600
74 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy wykonywane od wrześńia 2014 tylko z produkcji 2014 roku kg 15000
Pełna treść ogłoszenia: www.sp65.waw.pl/o-szkole/zamówienia-publiczne.html
Termin składania wniosków upływa: 19.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie, ul. Mścisławska 1, 01-647 Warszawa, pokój Sekretariat.
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie w 2014 roku, w następującym zakresie:
Część 3: Warzywa i owoce świeże - CPV 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.
1 ARBUZ klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 1093/97 (dostawa w sezonie) kg 30
2 BAKŁAŻAN kg 30
3 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94 odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (listopad-marzec) kg 1000
4 BANANY klasa I lub II wg Rozporządzenia Komisji WE nr 2257/94, odmiana CONSUL, TURBAN, MONITA, CHIQUITTA (kwiecień-maj) kg 250
5 BOTWINA, pęczek 400-500g, wielkość sezonowa pęczek 200
6 BROKUŁY, różyczki zwarte, barwa intensywna zielona, min. 400g szt. 100
7 BRUKSELKA kg 100
8 BRZOSKWINIE kg 200
9 CEBULA BIAŁA (bez szczypioru), wielkość średnia kg 300
10 CEBULA CZERWONA (wielkośc średnia) kg 10
11 CUKINIA, sezonowo kg 10
12 CYKORIA kg 100
13 CYTRYNA (średnia wielkość) kg 100
14 CZOSNEK ŚWIEŻY (min. 80g), krajowy szt. 50
15 DYMKA ZE SZCZYPIOREM, pęczki wielkość sezonowa pęczek 250
16 FASOLA BIAŁA SUCHA, drobna, opakowanie 1000g kg 50
17 FASOLA BIAŁA SUCHA, typu JAŚ, opakowanie 1000g kg 50
18 FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA, bez łyka kg 10
19 FASOLKA SZPARAGOWA ŻÓŁTA, bez łyka kg 50
20 GRANATY szt. 10
21 GROCH ŁUSKANY, opakowanie 1000g kg 50
22 GRUSZKI (kwiecień-październik, krajowe) kg 500
23 JABŁKA KOMPOTOWE (np. Reneta, Antonówka, krajowe) kg 100
24 JABŁKA, typu cortland, ligol champion, delikates, rubin, jonagored, średnia wielkość, bez korka kg 2000
25 JAJA KONSUMPCYJNE KURZE, świeże (z chowu klatkowego, klasa L duże - 63-73g), zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego szt. 5000
26 KALAFIOR (min. 800g) szt. 100
27 KAPUSTA BIAŁA (główka 2000-3000g) szt. 500
28 KAPUSTA CZERWONA, główka 2000-2500g kg 200
29 KAPUSTA KISZONA BIAŁA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 500
30 KAPUSTA KISZONA CZERWONA, nie przekwaszona, opakowanie wiaderko plastikowe 5000g kg 40
31 KAPUSTA MŁODA (maj-czerwiec) kg 300
32 KAPUSTA PEKIŃSKA (foliowana) kg 250
33 KAPUSTA WŁOSKA, główka 1800-2200g kg 20
34 KIWI (sztuka 15-20g, dostawa na palecie) szt. 300
35 KOPEREK (natka), pęczek, wielkość sezonowa pęczek 1000
36 MANDARYNKA, bezpestkowa kg 500
37 MANGO szt. 20
38 MARCHEW KAROTKA, wielkość średnia, bez naci kg 5000
39 MELON ŻÓŁTY, klasa I lub II szt. 50
40 MORELE, zagraniczne kg 50
41 NATKA PIETRUSZKI, pęczki o wadze sezonowej pęczek 1000
42 NEKTARYNKA kg 100
43 OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY (krajowy) kg 200
44 OGÓREK KISZONY w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 400
45 OGÓREK MAŁOSOLNY, w naturalnym kwasie z koprem i solą (wiaderko, pojemność 3000-6000g) kg 200
46 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (kwiecień-październik) kg 200
47 OGÓREK ZIELONY SZKLARNIOWY ŚWIEŻY (listopad-marzec) kg 200
48 PAPRYKA CZERWONA (kwiecień-październik) kg 50
49 PAPRYKA CZERWONA (listopad-marzec) kg 50
50 PIECZARKI kg 150
51 PIETRUSZKA kg 200
52 POMARAŃCZE TYPU NOWELINA, cienka skórka kg 200
53 POMIDORY CZERWONE (kwiecień-październik) kg 300
54 POMIDORY CZERWONE (listopad-marzec) kg 300
55 POR kg 300
56 RZEPA BIAŁA kg 50
57 RZODKIEW BIAŁA, wielkość sezonowa kg 40
58 RZODKIEWKA, okrągła, pęczki 180-250g pęczek 200
59 SAŁATA LODOWA (pakowana każda główka osobno), waga jednej sztuki min. 350g szt. 300
60 SAŁATA MASŁOWA KRUCHA, główka min. 150g szt. 100
61 SAŁATA ZIELONA (kwiecień-październik), wielkość sezonowa szt. 200
62 SAŁATA ZIELONA (listopad-marzec), wielkość sezonowa szt. 200
63 SAŁATY RÓŻNE - (MIX DO SAŁATEK w folii) opakowanie min. 200g szt. 200
64 SELER KORZENIOWY kg 300
65 SELER NACIOWY (min. 300g) szt. 15
66 SZARON-KAKI (sezonowo październik-grudzień) szt. 300
67 SZCZAW ŚWIEŻY kg 50
68 SZCZYPIOREK ŚWIEŻY, pęczek, wielkość sezonowa szt. 100
69 ŚLIWKI DESEROWE TYPU WĘGIERKA/PREZYDENT,dojrzałość konsumpcyjna, odchodzące od pestek (wrzesień-grudzień, krajowa) kg 500
70 TRUSKAWKA, krajowa, odmiana konsumpcyjna, w całości wybarwiona, dostawa w łubiankach, ( maj-czerwiec ) kg 200
71 WINOGRONA JASNE/CIEMNE, kiście zagraniczne kg 200
72 WŁOSZCZYZNA MŁODA (maj-czerwiec) min. 700g szt. 50
73 ZIEMNIAKI MŁODE, średniej wielkości, (maj-czerwiec) kg 600
74 ZIEMNIAKI, typu Irga, konsumpcyjne, umyte, skórka bez zielonych zabarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, dostawy wykonywane od wrześńia 2014 tylko z produkcji 2014 roku kg 15000
Pełna treść ogłoszenia: www.sp65.waw.pl/o-szkole/zamówienia-publiczne.html
Termin składania wniosków upływa: 19.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 65 im. Władysława Orkana w Warszawie, ul. Mścisławska 1, 01-647 Warszawa, pokój Sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem