Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

Szpital kupi 40 ton owoców i warzyw

2014-05-15 11:23
Nazwa i adres zamawiającego: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. , ul. W. Lipa 2, 41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 32 248 24 52, faks 32 779 59 12.

Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Działu Kuchni Cateringowej prowadzonej przez Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.  
1    Ananas świeży    3    szt.
2    Arbuz w sezonie    5    kg
3    Bakłażany     3    kg
4    Banan    227    kg
5    Bazylia w doniczce    3    szt.
6    Botwinka    10    szt.
7    Brokuł    10    szt.
8    Brukselka    10    kg
9    Brzoskwinia    6    kg
10    Buraki    1518    kg
11    Cebula    420    kg
12    Cebula czerwona    16    kg
13    Cebulka zielona /pęczek = ok. 15 – 20 g/    123    pęczek
14    Cukinia    10    kg
15    Cytryna    81    kg
16    Cytryna limonka    1    kg
17    Czosnek    34    kg
18    Dynia ozdobna    10    szt.
19    Fasola Jaś /a 1 kg/    214    kg
20    Fasola szparagowa zielona    10    kg
21    Fasola szparagowa żółta    10    kg
22    Figi suszone    2    kg
23    Grejpfrut    3    kg
24    Groch łuskany /a 1 kg/    4    kg
25    Gruszki    11    kg
26    Grzyby suszone    1    kg
27    Grzyby świeże    10    kg
28    Jabłka    2439    kg
29    Jagody    1    kg
30    Kalafior    10    szt.
31    Kalarepa    10    szt.
32    Kapusta biała    1235    kg
33    Kapusta biała szatkowana (w workach)    3    kg
34    Kapusta czerwona    928    kg
35    Kapusta kiszona    1525    kg
36    Kapusta pekińska     1036    kg
37    Kapusta włoska    566    kg
38    Kiwi    59    kg
39    Kokos wiórki a 100g    15    kg
40    Koperek zielony (pęczek = 50 g)    1246    pęczek
41    Mak mielony /a ok. 1 kg/    9    kg
42    Mandarynki    95    kg
43    Marchew    2300    kg
44    Melon    2    szt.
45    Mięta w doniczce    2    szt.
46    Migdały płatki a ok. 100 g    4    kg
47    Morele suszone    3    kg
48    Morele świeże    1    kg
49    Nektaryna    3    kg
50    Ogórek kiszony    426    kg
51    Ogórek zielony    250    kg
52    Oregano w doniczce    1    szt.
53    Orzech pistacja    2    kg
54    Orzech włoski    3    kg
55    Papryka czerwona/zielona/żółta    106    kg
56    Physalis 100 g    1    szt.
57    Pieczarka    609    kg
58    Pietruszka korzeń    1025    kg
59    Pietruszka zielona (pęczek = 50 g)    2065    pęczek
60    Pomarańcze    3    kg
61    Pomidor (szklarniowy)    77    kg
62    Pomidor Cherry    2    kg
63    Por    86    kg
64    Rodzynki a ok. 100 g    8    kg
65    Rzodkiew biała    3    kg
66    Rzodkiewka    25    pęczek
67    Sałata lodowa    73    szt.
68    Sałata strzępiasta czerwona/zielona    102    szt.
69    Sałata zielona    451    szt.
70    Seler    1280    kg
71    Szczypiorek (50 g)    24    pęczek
72    Szpinak świeży    3    kg
73    Śliwki suszone bez pestek (a 100 g)    14    kg
74    Śliwki świeże    1    kg
75    Truskawka (w sezonie)    1    kg
76    Winogrona białe    7    kg
77    Winogrona ciemne    5    kg
78    Wiśnie (w sezonie)    3    kg
79    Ziarna słonecznika łuskanego a ok. 100 g    8    kg
80    Ziemniaki    29037    kg
81    Ziemniaki młode (sezonowo)    10    kg

Pełna treść ogłoszenia: www.bip.szpitalruda.pl/index.php?s=5871&o=kategorie_informacji&id_kat=5850

Termin składania wniosków upływa:  23.05.2014 godzina 09:30, miejsce: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.; 41-703 Ruda Śląska, ul. Wincentego Lipa 2, Dział Zamówień Publicznych i Logistyki.
Słowa kluczowe: dostawa, przetarg, owoce, warzywa, śląskie
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem