Szpital kupi 40 ton owoców i warzyw
2014-05-15 11:23
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o. , ul. W. Lipa 2, 41-703 Ruda Śląska, woj. śląskie, tel. 32 248 24 52, faks 32 779 59 12.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Działu Kuchni Cateringowej prowadzonej przez Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.
1 Ananas świeży 3 szt.
2 Arbuz w sezonie 5 kg
3 Bakłażany 3 kg
4 Banan 227 kg
5 Bazylia w doniczce 3 szt.
6 Botwinka 10 szt.
7 Brokuł 10 szt.
8 Brukselka 10 kg
9 Brzoskwinia 6 kg
10 Buraki 1518 kg
11 Cebula 420 kg
12 Cebula czerwona 16 kg
13 Cebulka zielona /pęczek = ok. 15 – 20 g/ 123 pęczek
14 Cukinia 10 kg
15 Cytryna 81 kg
16 Cytryna limonka 1 kg
17 Czosnek 34 kg
18 Dynia ozdobna 10 szt.
19 Fasola Jaś /a 1 kg/ 214 kg
20 Fasola szparagowa zielona 10 kg
21 Fasola szparagowa żółta 10 kg
22 Figi suszone 2 kg
23 Grejpfrut 3 kg
24 Groch łuskany /a 1 kg/ 4 kg
25 Gruszki 11 kg
26 Grzyby suszone 1 kg
27 Grzyby świeże 10 kg
28 Jabłka 2439 kg
29 Jagody 1 kg
30 Kalafior 10 szt.
31 Kalarepa 10 szt.
32 Kapusta biała 1235 kg
33 Kapusta biała szatkowana (w workach) 3 kg
34 Kapusta czerwona 928 kg
35 Kapusta kiszona 1525 kg
36 Kapusta pekińska 1036 kg
37 Kapusta włoska 566 kg
38 Kiwi 59 kg
39 Kokos wiórki a 100g 15 kg
40 Koperek zielony (pęczek = 50 g) 1246 pęczek
41 Mak mielony /a ok. 1 kg/ 9 kg
42 Mandarynki 95 kg
43 Marchew 2300 kg
44 Melon 2 szt.
45 Mięta w doniczce 2 szt.
46 Migdały płatki a ok. 100 g 4 kg
47 Morele suszone 3 kg
48 Morele świeże 1 kg
49 Nektaryna 3 kg
50 Ogórek kiszony 426 kg
51 Ogórek zielony 250 kg
52 Oregano w doniczce 1 szt.
53 Orzech pistacja 2 kg
54 Orzech włoski 3 kg
55 Papryka czerwona/zielona/żółta 106 kg
56 Physalis 100 g 1 szt.
57 Pieczarka 609 kg
58 Pietruszka korzeń 1025 kg
59 Pietruszka zielona (pęczek = 50 g) 2065 pęczek
60 Pomarańcze 3 kg
61 Pomidor (szklarniowy) 77 kg
62 Pomidor Cherry 2 kg
63 Por 86 kg
64 Rodzynki a ok. 100 g 8 kg
65 Rzodkiew biała 3 kg
66 Rzodkiewka 25 pęczek
67 Sałata lodowa 73 szt.
68 Sałata strzępiasta czerwona/zielona 102 szt.
69 Sałata zielona 451 szt.
70 Seler 1280 kg
71 Szczypiorek (50 g) 24 pęczek
72 Szpinak świeży 3 kg
73 Śliwki suszone bez pestek (a 100 g) 14 kg
74 Śliwki świeże 1 kg
75 Truskawka (w sezonie) 1 kg
76 Winogrona białe 7 kg
77 Winogrona ciemne 5 kg
78 Wiśnie (w sezonie) 3 kg
79 Ziarna słonecznika łuskanego a ok. 100 g 8 kg
80 Ziemniaki 29037 kg
81 Ziemniaki młode (sezonowo) 10 kg
Pełna treść ogłoszenia: www.bip.szpitalruda.pl/index.php?s=5871&o=kategorie_informacji&id_kat=5850
Termin składania wniosków upływa: 23.05.2014 godzina 09:30, miejsce: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.; 41-703 Ruda Śląska, ul. Wincentego Lipa 2, Dział Zamówień Publicznych i Logistyki.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców dla Działu Kuchni Cateringowej prowadzonej przez Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.
1 Ananas świeży 3 szt.
2 Arbuz w sezonie 5 kg
3 Bakłażany 3 kg
4 Banan 227 kg
5 Bazylia w doniczce 3 szt.
6 Botwinka 10 szt.
7 Brokuł 10 szt.
8 Brukselka 10 kg
9 Brzoskwinia 6 kg
10 Buraki 1518 kg
11 Cebula 420 kg
12 Cebula czerwona 16 kg
13 Cebulka zielona /pęczek = ok. 15 – 20 g/ 123 pęczek
14 Cukinia 10 kg
15 Cytryna 81 kg
16 Cytryna limonka 1 kg
17 Czosnek 34 kg
18 Dynia ozdobna 10 szt.
19 Fasola Jaś /a 1 kg/ 214 kg
20 Fasola szparagowa zielona 10 kg
21 Fasola szparagowa żółta 10 kg
22 Figi suszone 2 kg
23 Grejpfrut 3 kg
24 Groch łuskany /a 1 kg/ 4 kg
25 Gruszki 11 kg
26 Grzyby suszone 1 kg
27 Grzyby świeże 10 kg
28 Jabłka 2439 kg
29 Jagody 1 kg
30 Kalafior 10 szt.
31 Kalarepa 10 szt.
32 Kapusta biała 1235 kg
33 Kapusta biała szatkowana (w workach) 3 kg
34 Kapusta czerwona 928 kg
35 Kapusta kiszona 1525 kg
36 Kapusta pekińska 1036 kg
37 Kapusta włoska 566 kg
38 Kiwi 59 kg
39 Kokos wiórki a 100g 15 kg
40 Koperek zielony (pęczek = 50 g) 1246 pęczek
41 Mak mielony /a ok. 1 kg/ 9 kg
42 Mandarynki 95 kg
43 Marchew 2300 kg
44 Melon 2 szt.
45 Mięta w doniczce 2 szt.
46 Migdały płatki a ok. 100 g 4 kg
47 Morele suszone 3 kg
48 Morele świeże 1 kg
49 Nektaryna 3 kg
50 Ogórek kiszony 426 kg
51 Ogórek zielony 250 kg
52 Oregano w doniczce 1 szt.
53 Orzech pistacja 2 kg
54 Orzech włoski 3 kg
55 Papryka czerwona/zielona/żółta 106 kg
56 Physalis 100 g 1 szt.
57 Pieczarka 609 kg
58 Pietruszka korzeń 1025 kg
59 Pietruszka zielona (pęczek = 50 g) 2065 pęczek
60 Pomarańcze 3 kg
61 Pomidor (szklarniowy) 77 kg
62 Pomidor Cherry 2 kg
63 Por 86 kg
64 Rodzynki a ok. 100 g 8 kg
65 Rzodkiew biała 3 kg
66 Rzodkiewka 25 pęczek
67 Sałata lodowa 73 szt.
68 Sałata strzępiasta czerwona/zielona 102 szt.
69 Sałata zielona 451 szt.
70 Seler 1280 kg
71 Szczypiorek (50 g) 24 pęczek
72 Szpinak świeży 3 kg
73 Śliwki suszone bez pestek (a 100 g) 14 kg
74 Śliwki świeże 1 kg
75 Truskawka (w sezonie) 1 kg
76 Winogrona białe 7 kg
77 Winogrona ciemne 5 kg
78 Wiśnie (w sezonie) 3 kg
79 Ziarna słonecznika łuskanego a ok. 100 g 8 kg
80 Ziemniaki 29037 kg
81 Ziemniaki młode (sezonowo) 10 kg
Pełna treść ogłoszenia: www.bip.szpitalruda.pl/index.php?s=5871&o=kategorie_informacji&id_kat=5850
Termin składania wniosków upływa: 23.05.2014 godzina 09:30, miejsce: Szpital Miejski w Rudzie Śląskiej Sp. z o.o.; 41-703 Ruda Śląska, ul. Wincentego Lipa 2, Dział Zamówień Publicznych i Logistyki.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem