Szpital kupi 40 ton owoców i warzyw
Nazwa i adres zamawiającego: Wojewódzki Szpital Zespolony , ul. Kiepury 45, 64-100 Leszno, woj. wielkopolskie, tel. (65) 5253100,5253761,5253764, faks (65) 526 82 94.
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów spożywczych - DZ-751-26/14. Z podziałem na pakiety:
Pakiet nr 5. Warzywa i owoce świeże.
1 Pomidory - dojrzałe jędrne, waga 100 - 150 g kg 500
2 Ziemniaki - równej wielkości bez przerostów perzu i pustego środka, czyste, bez śladów ziemi, skórka naturalna charakterystyczna dla ziemniaków, bez oznak obicia, uszkodzenia i zepsucia, nie zwiędnięte i bez kiełków kg 23 000
3 Marchew - średniej wielkości, niezwiędnięta, równej wielkości, jędrna, czysta, bez śladów ziemi, skórka naturalna charakterystyczna dla marchewki kg 6 000
4 Seler - równej wielkości, niezwiędnięty, równej wielkości, jędrny, bez śladów ziemi, czysty, skórka naturalna charakterystyczna dla selera kg 1600
5 Pietruszka korzeń - średniej wielkości, niezwiędnięta, równej wielkości, jędrna, bez śladów ziemi, czysta, skórka naturalna charakterystyczna dla pietruszki kg 1000
6 Buraki - niezwiędnięte, równej wielkości o średnicy 8-12 cm, jędrne, bez ziemi, czyste, skórka naturalna charakterystyczna dla buraka kg 2 000
7 Cebula biała bez wyrośniętego szczypioru kg 700
8 Por o średnicy ok. 3cm kg 350
9 Kapusta biała, główki o średnicy 20-25 cm. kg 1 000
10 Kapusta czerwona, główki o średnicy 15-20 cm. kg 500
11 Kapusta pekińska, główka o wadze 1 - 1,5 kg. kg 350
12 Kapusta kiszona - nieprzekwaszona, aromatyczna, nie zakwaszana octem kg 800
13 Ogórki kiszone - nieprzekwaszone, aromatyczne, bez śladu i zapachu psucia się kg 350
14 Ogórki zielone szklarniowe kg 500
15 Papryka zielona, papryka czerwona, papryka żółta kg 60
16 Rzodkiewka pęczki 120
17 Sałata - jędrna, chrupiąca, niezwiędnięta szt. 1100
18 Sałata lodowa - jędrna, chrupiąca, niezwiędnięta szt. 50
19 Pietruszka zielona pęczki 1 000
20 Koperek zielony pęczki 1 000
21 Szczypiorek pęczki 50
22 Pieczarki - średniej wielkości, białe, niezwiędnięte, nie poczerniałe kg 500
23 Czosnek kg 15
24 Jabłka - średniej wielkości, bez śladu gnicia kg 1 200
25 Biała rzodkiew kg 50
26 Ogórki gruntowe kg 350
27 Botwina pęczki 250
28 Koper do kiszenia pęczki 100
29 Fasolka szparagowa kg 700
30 Kalafior młody - średnica główki nie mniejsza niż 15 cm szt. 400
31 Kabaczek kg 100
32 Kapusta biała młoda, średnica główki nie mniejsza niż 15 cm szt. 400
33 Truskawki kg 50
Pełna treść ogłoszenia: www.wsz.leszno.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=520:dz-751-26-14-sukcesywne-dostawy-produktow-spozywczych&catid=4&Itemid=185
Termin składania wniosków upływa: 17.06.2014 godzina 08:30, miejsce: Wojewódzki Szpital Zespolony ul. Kiepury 45, 64-100 Leszno - SEKRETARIAT pok. nr 21.