Szpital kupi około 100 ton owoców i warzyw
2014-02-05 15:49
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Instytut "Pomnik - Centrum Zdrowia Dziecka" , Al. Dzieci Polskich 20, 04-730 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 8151024, faks 022 8151015.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców, warzyw i kiszonek - zakres obejmuje 42 pozycje.
1. Ogórek kiszony (cały rok) 2700 kg
2. Kapusta kiszona (cały rok) 2700 kg
3. Pieczarki (cały rok) 1500 kg
4. Botwina (maj- wrzesień ) pęczek – 100g 300 szt.
5. Buraki (cały rok ) 5100 kg
6. Cebula (cały rok ) 1650 kg
7 Cukinia (czerwiec –listopad ) 100 kg
8 Fasolka szparagowa (lipiec - wrzesień) 40 kg
9 Czosnek (cały rok ) 1150 szt.
10 Kalafior świeży (czerwiec –październik ) 130 szt.
11 Kapusta biała (cały rok ) 3500 kg
12 Kapusta czerwona (cały rok ) 1500 kg
13 Kapusta pekińska (cały rok ) 2900 kg
14 Koper (cały rok ) pęczek – 50g 3560 szt.
15 Marchew (cały rok ) 11600 kg
16 Natka pietruszki (cały rok ) pęczek – 50g 1300 szt.
17 Ogórek zielony (listopad –czerwiec ) 850 kg
18 Ogórek zielony (czerwiec-listopad ) 850 kg
19 Pomidor (listopad –czerwiec ) 1600 kg
20 Pomidor (czerwiec –listopad ) 1200 kg
21 Papryka mix(cały rok ) 1650 kg
22 Pietruszka korzeń (cały rok ) 2900 kg
23 Por (cały rok ) 600 kg
24 Rzodkiewka (cały rok ) pęczek - 100g 1500 pęczek
25 Sałata masłowa (cały rok ) 11400 szt
26 Sałata lodowa (cały rok ) 10 szt.
27 Seler korzeń (cały rok) 2950 kg
28 Szczypior (cały rok ) pęczek – 40g 1600 szt.
29 Ziemniaki ( październik- czerwiec ) 37000 kg
30 Ziemniaki (lipiec- wrzesień) 18500 kg
31 Arbuz (czerwiec- październik ) 100 kg
32 Banany (cały rok ) 2 000 kg
33 Gruszki konferencyjne (lipiec –grudzień ) 400 kg
34 Kiwi (cały rok ) 1700 szt
35 Jabłka typu czempioczempion lub jongooret (cały rok ) 15000 kg
36 Mandarynki (lipiec- październik ) 130 kg
37 Pomarańcze (cały rok) 750 kg
38 Nektarynki (lipiec –październik ) 1700 szt
39 Winogrona zielone i ciemne (cały rok ) 20 kg
40 Śliwki (sierpień-wrzesień ) 150 kg
41 Truskawki (czerwiec - lipiec ) 550 kg
42 Cytryny (cały rok ) 450 kg
Termin składania wniosków upływa: 11.02.2014 godzina 09:30, miejsce: siedziba Zamawiającego, budynek K, pokój 103.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców, warzyw i kiszonek - zakres obejmuje 42 pozycje.
1. Ogórek kiszony (cały rok) 2700 kg
2. Kapusta kiszona (cały rok) 2700 kg
3. Pieczarki (cały rok) 1500 kg
4. Botwina (maj- wrzesień ) pęczek – 100g 300 szt.
5. Buraki (cały rok ) 5100 kg
6. Cebula (cały rok ) 1650 kg
7 Cukinia (czerwiec –listopad ) 100 kg
8 Fasolka szparagowa (lipiec - wrzesień) 40 kg
9 Czosnek (cały rok ) 1150 szt.
10 Kalafior świeży (czerwiec –październik ) 130 szt.
11 Kapusta biała (cały rok ) 3500 kg
12 Kapusta czerwona (cały rok ) 1500 kg
13 Kapusta pekińska (cały rok ) 2900 kg
14 Koper (cały rok ) pęczek – 50g 3560 szt.
15 Marchew (cały rok ) 11600 kg
16 Natka pietruszki (cały rok ) pęczek – 50g 1300 szt.
17 Ogórek zielony (listopad –czerwiec ) 850 kg
18 Ogórek zielony (czerwiec-listopad ) 850 kg
19 Pomidor (listopad –czerwiec ) 1600 kg
20 Pomidor (czerwiec –listopad ) 1200 kg
21 Papryka mix(cały rok ) 1650 kg
22 Pietruszka korzeń (cały rok ) 2900 kg
23 Por (cały rok ) 600 kg
24 Rzodkiewka (cały rok ) pęczek - 100g 1500 pęczek
25 Sałata masłowa (cały rok ) 11400 szt
26 Sałata lodowa (cały rok ) 10 szt.
27 Seler korzeń (cały rok) 2950 kg
28 Szczypior (cały rok ) pęczek – 40g 1600 szt.
29 Ziemniaki ( październik- czerwiec ) 37000 kg
30 Ziemniaki (lipiec- wrzesień) 18500 kg
31 Arbuz (czerwiec- październik ) 100 kg
32 Banany (cały rok ) 2 000 kg
33 Gruszki konferencyjne (lipiec –grudzień ) 400 kg
34 Kiwi (cały rok ) 1700 szt
35 Jabłka typu czempioczempion lub jongooret (cały rok ) 15000 kg
36 Mandarynki (lipiec- październik ) 130 kg
37 Pomarańcze (cały rok) 750 kg
38 Nektarynki (lipiec –październik ) 1700 szt
39 Winogrona zielone i ciemne (cały rok ) 20 kg
40 Śliwki (sierpień-wrzesień ) 150 kg
41 Truskawki (czerwiec - lipiec ) 550 kg
42 Cytryny (cały rok ) 450 kg
Termin składania wniosków upływa: 11.02.2014 godzina 09:30, miejsce: siedziba Zamawiającego, budynek K, pokój 103.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem