Szpital kupi około 15 ton owoców i warzyw
2014-02-28 11:52
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej Św. Anny Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Barska 16/20, 02-315 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 579 53 71, faks 022 579 53 70.
Przedmiotem zamówienia są dostaw żywności w pakietach:
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i Owoce.
1 Kapusta słodka kg 600
2 Kapusta czerwona kg 100
3 Natka pietruszki pęcz 700
4 Buraki, średniej wielkości kg 700
5 Marchew, średniej wielkości kg 4800
6 Ziemniaki, średniej wielkości, gatunki niemieszane ( jeden gatunek ziemniaka) kg "
23 000"
7 Cebula kg 500
8 Kapusta kiszona kg 400
9 Kapusta kiszona-czerwona kg 100
10 Brukselka kg 100
11 Pieczarka kg 200
12 Ogórek kiszony kg 300
13 Koperek pęcz 800
14 Sałata szt 1200
15 Por kg 200
16 Seler kg 700
17 Pietruszka korzeń, średniej wielkości kg "
700"
18 Jabłka kg 1000
19 Jajka kl. L szt 10000
20 Kapusta pekińska kg 500
21 Ogórek słodki kg 550
22 Pomidor kg 850
23 Kalafior szt 500
24 Papryka kg 300
25 Fasola sucha kg 150
26 Czosnek szt 500
27 Wiśnie kg 200
28 Truskawka kg 150
29 Fasola strąki (szparagowa) kg 100
30 Botwina pęcz 300
31 Szczypior pęcz 500
32 Rzodkiewka pęcz 200
33 Dymka pęcz 250
34 Ogórek małosolny kg 300
35 Biała rzodkiew kg 200
36 Groch suchy kg 30
37 Śliwka kg 100
Pełna treść ogłoszenia: www.szpital-barska.pl
Termin składania wniosków upływa: 10.03.2014 godzina 09:30, miejsce: Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej św. Anny, ul. Barska 16/20, 02-315 Warszawa, Sekcja Zamówień Publicznych, I piętro.
Przedmiotem zamówienia są dostaw żywności w pakietach:
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i Owoce.
1 Kapusta słodka kg 600
2 Kapusta czerwona kg 100
3 Natka pietruszki pęcz 700
4 Buraki, średniej wielkości kg 700
5 Marchew, średniej wielkości kg 4800
6 Ziemniaki, średniej wielkości, gatunki niemieszane ( jeden gatunek ziemniaka) kg "
23 000"
7 Cebula kg 500
8 Kapusta kiszona kg 400
9 Kapusta kiszona-czerwona kg 100
10 Brukselka kg 100
11 Pieczarka kg 200
12 Ogórek kiszony kg 300
13 Koperek pęcz 800
14 Sałata szt 1200
15 Por kg 200
16 Seler kg 700
17 Pietruszka korzeń, średniej wielkości kg "
700"
18 Jabłka kg 1000
19 Jajka kl. L szt 10000
20 Kapusta pekińska kg 500
21 Ogórek słodki kg 550
22 Pomidor kg 850
23 Kalafior szt 500
24 Papryka kg 300
25 Fasola sucha kg 150
26 Czosnek szt 500
27 Wiśnie kg 200
28 Truskawka kg 150
29 Fasola strąki (szparagowa) kg 100
30 Botwina pęcz 300
31 Szczypior pęcz 500
32 Rzodkiewka pęcz 200
33 Dymka pęcz 250
34 Ogórek małosolny kg 300
35 Biała rzodkiew kg 200
36 Groch suchy kg 30
37 Śliwka kg 100
Pełna treść ogłoszenia: www.szpital-barska.pl
Termin składania wniosków upływa: 10.03.2014 godzina 09:30, miejsce: Wojewódzki Szpital Chirurgii Urazowej św. Anny, ul. Barska 16/20, 02-315 Warszawa, Sekcja Zamówień Publicznych, I piętro.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem