Szpital kupi około 20 ton owoców i warzyw
2014-01-28 11:03
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Szpital Wojewódzki im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach , ul. Szpitalna 60, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5629582, 5629462, 5629595, faks 087 5629594.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców na okres 3 miesięcy dla Szpitala Wojewódzkiego im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach.
Pakiet I
L.p Nazwa artykułu J.m. Ilość
1 Banany kg 280
2 Burak czerwony kg 1 300
3 Cebula kg 650
4 Cebula czerwona kg 15
5 Cytryna kg 55
6 Cukinia zielona kg 70
7 Czosnek- główka 70-80g szt. 50
8 Groch żółty połówki kg 40
9 Gruszka kg 15
10 Imbir świeży kg 3
11 Jabłka kg 1 500
12 Kapusta biała kg 630
13 Kapusta czerwona kg 240
14 Kapusta kiszona kg 450
15 Kapusta pekińska kg 550
16 Kiwi kg 70
17 Koperek świeży kg 25
18 Mandarynka kg 120
19 Marchew kg 3 200
20 Natka pietruszki kg 25
21 Ogórek kiszony kg 480
22 Ogórek szklarniowy kg 400
23 Papryka świeża kg 70
24 Pieczarki kg 260
25 Pietruszka kg 550
26 Pomarańcze kg 85
27 Pomidor szklarniowy kg 680
28 Pory kg 350
29 Rzodkiewka kg 90
30 Sałata kg 30
31 Sałata lodowa 550-650 g szt. 110
32 Seler kg 550
33 Szczypior kg 25
x x
Pakiet II
L.p Nazwa artykułu J.m. Ilość
1 Ziemniaki kg 11 500
Pełna treść ogłoszenia: www.przetargi.propublico.pl/OgloszeniaSzczegoly.aspx?id=29093
Termin składania wniosków upływa: 03.02.2014 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego pokój nr 7.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw i owoców na okres 3 miesięcy dla Szpitala Wojewódzkiego im. dr. Ludwika Rydygiera w Suwałkach.
Pakiet I
L.p Nazwa artykułu J.m. Ilość
1 Banany kg 280
2 Burak czerwony kg 1 300
3 Cebula kg 650
4 Cebula czerwona kg 15
5 Cytryna kg 55
6 Cukinia zielona kg 70
7 Czosnek- główka 70-80g szt. 50
8 Groch żółty połówki kg 40
9 Gruszka kg 15
10 Imbir świeży kg 3
11 Jabłka kg 1 500
12 Kapusta biała kg 630
13 Kapusta czerwona kg 240
14 Kapusta kiszona kg 450
15 Kapusta pekińska kg 550
16 Kiwi kg 70
17 Koperek świeży kg 25
18 Mandarynka kg 120
19 Marchew kg 3 200
20 Natka pietruszki kg 25
21 Ogórek kiszony kg 480
22 Ogórek szklarniowy kg 400
23 Papryka świeża kg 70
24 Pieczarki kg 260
25 Pietruszka kg 550
26 Pomarańcze kg 85
27 Pomidor szklarniowy kg 680
28 Pory kg 350
29 Rzodkiewka kg 90
30 Sałata kg 30
31 Sałata lodowa 550-650 g szt. 110
32 Seler kg 550
33 Szczypior kg 25
x x
Pakiet II
L.p Nazwa artykułu J.m. Ilość
1 Ziemniaki kg 11 500
Pełna treść ogłoszenia: www.przetargi.propublico.pl/OgloszeniaSzczegoly.aspx?id=29093
Termin składania wniosków upływa: 03.02.2014 godzina 10:00, miejsce: w siedzibie Zamawiającego pokój nr 7.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem