Szpital szuki dostawcy owoców i warzyw przez 12 miesięcy
2014-02-28 11:51
Źródło:
www.fresh-market.pl(tt)
Nazwa i adres zamawiającego: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością , ul. Nowogardzka 2, 72-100 Goleniów, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 46 64 301, faks 91 46 64 315.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych, do magazynu spożywczego SCM w Goleniowie Sp. z o.o. przez okres 12 miesięcy.
Pakiet 2 i 3 OWOCE I WARZYWA
Lp. Nazwa artykułu J.M Ilość
Okres zimowy: XI-IV Okres letni: V-X
1. Buraki (botwina) kg 1320 1320
2. Cebula kg 420 420
3. Szczypior pęczek 120 360
4. Kapusta biała kg 660 660
5. Marchew kg 3600 3600
6. Kapusta czerwona kg 360 360
7. Natka / koper pęczek 60 600
8. Pietruszka kg 180 180
9. Por kg 420 600
10. Seler kg 780 780
11. Kalafior szt. 50 900
12. Ogórki kg 10 480
13. Sałata szt. 60 1020
14. Ziemniaki kg 13000 13000
15. Rzodkiewka pęczek 20 240
16. Fasola szparagowa kg - 180
17. Kapusta brukselka kg 100 -
18. Brokuły kg - 180
19. Kapusta pekińska kg 180 80
Lp. Nazwa artykułu J.M. Ilość
Okres zimowy: XI-IV Okres letni V-X
1. Kapusta kiszona kg 500 500
2. Ogórki kwaszone kg 360 360
3. Pieczarka kg 36 36
4. Jabłka kg 720 720
5. Pomidory kg 20 360
6. Truskawki kg - 100
7. Czosnek kg 3 3
8. Rabarbar kg - 50
9. Śliwki kg - 50
10. Rzepa kg 120 30
11. Banany kg 30 30
12. Cytryny kg 6 6
Pełna treść ogłoszenia: www.szpitalgoleniow.pl/bip-zamowienia-publiczne/
Termin składania wniosków upływa: 07.03.2014 godzina 10:00, miejsce: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Sp. z o.o.
72-100 Goleniów ul. Nowogardzka 2-Sekretariat.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych, do magazynu spożywczego SCM w Goleniowie Sp. z o.o. przez okres 12 miesięcy.
Pakiet 2 i 3 OWOCE I WARZYWA
Lp. Nazwa artykułu J.M Ilość
Okres zimowy: XI-IV Okres letni: V-X
1. Buraki (botwina) kg 1320 1320
2. Cebula kg 420 420
3. Szczypior pęczek 120 360
4. Kapusta biała kg 660 660
5. Marchew kg 3600 3600
6. Kapusta czerwona kg 360 360
7. Natka / koper pęczek 60 600
8. Pietruszka kg 180 180
9. Por kg 420 600
10. Seler kg 780 780
11. Kalafior szt. 50 900
12. Ogórki kg 10 480
13. Sałata szt. 60 1020
14. Ziemniaki kg 13000 13000
15. Rzodkiewka pęczek 20 240
16. Fasola szparagowa kg - 180
17. Kapusta brukselka kg 100 -
18. Brokuły kg - 180
19. Kapusta pekińska kg 180 80
Lp. Nazwa artykułu J.M. Ilość
Okres zimowy: XI-IV Okres letni V-X
1. Kapusta kiszona kg 500 500
2. Ogórki kwaszone kg 360 360
3. Pieczarka kg 36 36
4. Jabłka kg 720 720
5. Pomidory kg 20 360
6. Truskawki kg - 100
7. Czosnek kg 3 3
8. Rabarbar kg - 50
9. Śliwki kg - 50
10. Rzepa kg 120 30
11. Banany kg 30 30
12. Cytryny kg 6 6
Pełna treść ogłoszenia: www.szpitalgoleniow.pl/bip-zamowienia-publiczne/
Termin składania wniosków upływa: 07.03.2014 godzina 10:00, miejsce: Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Sp. z o.o.
72-100 Goleniów ul. Nowogardzka 2-Sekretariat.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem