Teraz oglądasz:
PL | EN | RU

Korzystaj z serwisu bez ograniczeń - porównuj szczegółowe ceny, czytaj pełne artykuły!

Wykup abonament

Więzienie kupi ponad 100 ton owoców i warzyw

2014-04-23 11:46
Nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.

Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych.
1. Ziemniaki, klasa I, zamawiane całorocznie - w tym ziemniaki młode zamawiane w okresie od 1 lipca; - 70000 kg
2. Buraki ćwikłowe świeże, klasa I,zamawiane całorocznie - 6000 kg
3. Marchew świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; - 18000 kg
4. Cebula świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; - 7500 kg
5. Pomidor świeży, klasa I, zamawiany od 15 czerwca do 31 listopada; - 1200 kg
6. Ogórek świeży, klasa I, zamawiany od 1 czerwca do 31 listopada; -1200 kg
7. Sałata masłowa, klasa I, zamawiana od 1 maja do 30 listopada; -400 kg
8. Kapusta biała, klasa I, zamawiana całorocznie - w tym kapusta młoda w okresie od 1 czerwca do 31 sierpnia; - 2200 kg
9. Kalafior, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 listopada; - 400 kg
10. Jabłka, klasa I, zamawiane całorocznie; -5 000 kg
11. Pietruszka korzeń, klasa I, zamawiana całorocznie; -8200 kg
12. Seler korzeń, klasa I, zamawiany całorocznie; -9500 kg
13. Por, klasa I, zamawiany całorocznie - 6200 kg
14. Kapusta czerwona, klasa I, zamawiana całorocznie; -800 kg
15. Kapusta pekińska, klasa I, zamawiana całorocznie; -1100 kg
16. Koper zielony, świeży, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 sierpnia - 150 kg
17. Gruszki zamawiane całorocznie; -800 kg
18-Truskawki, klasa I, zamawiane od 1 czerwca do 15 sierpnia; - 100 kg
19. Papryka świeża, klasa I, zamawiana od 1 sierpnia do 31 listopada; - 200 kg
20. Botwina świeża, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 15 sierpnia; - 100 kg
21. Brzoskwinie świeże krajowe, klasa I, zamawiane od 15 sierpnia do 31 października; -150 kg
22. Fasolka szparagowa świeża, klasa I, zamawiana od 15 lipca do 15 października; - 400 kg
23. Brokuł, klasa I, zamawiany całorocznie; - 300 kg
24. Szczypior , klasa I, zamawiane całorocznie; - 200 kg
25. Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - w tym ogórek małosolny w okresie od 15 czerwca do 15 sierpnia, - 1500 kg
26. Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie; - 7000 kg.

Pełna treść ogłoszenia: www.gov.pl

Termin składania wniosków upływa:  05.05.2014 godzina 09:00, miejsce: W sekretariacie siedziby zamawiajacego: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem