Zespół Szkół kupi ponad 6 ton owoców i warzyw
2013-12-30 08:00
Źródło:
www.fresh-market.pl(mt)
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach , Nowosielce 206, 38-530 Zarszyn, woj. podkarpackie, tel. 13 4653980, faks 13 4653980.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach na 2014 rok.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - dostawa warzyw i owoców.
1 Banany kg 300
2 Buraki ćwikłowe worki 10 kg kg 400
3 Cebula worki 10 kg kg 160
4 Cytryny kg 30
5 Czosnek kg 10
6 Fasola sucha Jaś opakowanie 500 g kg 85
7 Groch łuszczony opakowanie 500 g; łupany/połówki kg 50
8 Gruszki kg 70
9 Grzyby suszone (podgrzybek) 40 g kg 15
10 Jabłka skrzynki 15 kg kg 750
11 Jajka świeże pakowane po 10 kg 400
12 Kalafiory świeży kg 50
13 Kapusta biała kg 600
14 Kapusta czerwona kg 10
15 Kapusta kiszona wiaderko po 3 kg kg 150
16 Kapusta pekińska kg 100
17 Kapusta włoska kg 10
18 Koperek szt 20
19 Mandarynki/ Klementynki kg 180
20 Marchew worki po 10 kg kg 50
21 Ogórki kiszone wiaderko po 3 kg kg 50
22 Ogórki świeże kg 60
23 Papryka świeża kg 15
24 Pieczarki świeże kg 80
25 Pietruszka korzeń kg 120
26 Pietruszka zielona kg 20
27 Pomarańcza kg 30
28 Pomidory kg 120
29 Pory kg 25
30 Rabarbar kg 10
31 Rzodkiewka szt 40
32 Sałata zielona szt 70
33 Seler kg 100
34 Szczypior szt 40
35 Śliwki kg 20
36 Truskawki kg 40
37 Ziemniaki kg 2500
Pełna treść ogłoszenia: www.zsckr-nowosielce.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-480
Termin składania wniosków upływa: 02.01.2014 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach na 2014 rok.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4 - dostawa warzyw i owoców.
1 Banany kg 300
2 Buraki ćwikłowe worki 10 kg kg 400
3 Cebula worki 10 kg kg 160
4 Cytryny kg 30
5 Czosnek kg 10
6 Fasola sucha Jaś opakowanie 500 g kg 85
7 Groch łuszczony opakowanie 500 g; łupany/połówki kg 50
8 Gruszki kg 70
9 Grzyby suszone (podgrzybek) 40 g kg 15
10 Jabłka skrzynki 15 kg kg 750
11 Jajka świeże pakowane po 10 kg 400
12 Kalafiory świeży kg 50
13 Kapusta biała kg 600
14 Kapusta czerwona kg 10
15 Kapusta kiszona wiaderko po 3 kg kg 150
16 Kapusta pekińska kg 100
17 Kapusta włoska kg 10
18 Koperek szt 20
19 Mandarynki/ Klementynki kg 180
20 Marchew worki po 10 kg kg 50
21 Ogórki kiszone wiaderko po 3 kg kg 50
22 Ogórki świeże kg 60
23 Papryka świeża kg 15
24 Pieczarki świeże kg 80
25 Pietruszka korzeń kg 120
26 Pietruszka zielona kg 20
27 Pomarańcza kg 30
28 Pomidory kg 120
29 Pory kg 25
30 Rabarbar kg 10
31 Rzodkiewka szt 40
32 Sałata zielona szt 70
33 Seler kg 100
34 Szczypior szt 40
35 Śliwki kg 20
36 Truskawki kg 40
37 Ziemniaki kg 2500
Pełna treść ogłoszenia: www.zsckr-nowosielce.pl/?c=mdTresc-cmPokaz-480
Termin składania wniosków upływa: 02.01.2014 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat w Zespole Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Nowosielcach.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem