Jak się obudzisz, już wiesz — świeże ceny owoców i warzyw na dziś, u nas.

Kup teraz abonament!

30-31.03.2017 IX Konferencja Naukowo-Techniczna: Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

2017-03-01 10:27
Celem konferencji jest prezentacja problematyki związanej z identyfikowaniem i rozwiązywaniem problemów produkcji, technologii i jakości w zakładach spożywczych oraz wymiana doświadczeń w tym obszarze.

Na spotkanie zapraszamy przedstawicieli wyższych uczelni, rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni: dyrektorów ds. technicznych i inwestycyjnych, szefów utrzymania ruchu, głównych specjalistów z zakresu produkcji i technologii oraz kadrę zarządzającotechniczną.

Nie zabraknie również przedstawicieli firm, które zaproponują urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Tematyka konferencji obejmuje zarówno aspekty teoretyczne, jak i analizę konkretnych rozwiązań technologicznych. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń i informacji oraz daje możliwość zapoznania się z nowościami rynkowymi.

W programie m.in.:
  • Wycieczka Techniczna do Browaru Arcyksiążęcego w Żywcu
  • Warsztaty
  • Panele Tematyczne:
- CZAS NA NOWOCZESNE NARZĘDZIA I SYSTEMY
- CZAS NA DIAGNOSTYKĘ I KONTROLĘ
- CZAS NA PODNOSZENIE NIEZAWODNOŚCI
- CZAS NA OSZCZĘDNOŚCI
- CZAS NA PREWENCJĘ
  • Ekspozycja stoisk.

W przypadku zainteresowania ofertą prosimy o przesłanie karty uczestnictwa 
w terminie do 28 lutego 2017r. Warunki uczestnictwa na karcie zgłoszenia. Całość spraw organizacyjnych prowadzi Rafał Ruczaj, z którym można skontaktować się pod numerem telefonicznym 792 679 047 lub 32 415 9774 wew. 16, a także mailowo pod adresem: rafal.ruczaj@e-bmp.pl

Serdecznie zapraszamy
Adam Grzeszczuk
Prezes Zarządu BMP
Słowa kluczowe: Konferencja, przemysł
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem