Truskawki
V. POSTANOWIENIA DOTYCZĄCE PREZENTACJI - TRUSKAWKI
0000-00-00 00:00
A. Jednolitość Zawartość każdego opakowania powinna być jednolita i zawierać truskawki wyłącznie tego samego pochodzenia, tej samej odmiany i jakości. W klasie Ekstra
czytaj dalej
IV. POSTANOWIENIA DOTYCZĄCE TOLERANCJI - TRUSKAWKI
0000-00-00 00:00
Dla truskawek nie spełniających wymagań ustalonych dla danej klasy dopuszcza się w każdym opakowaniu następujące tolerancje dotyczące jakości i wielkości. Z uwagi na
czytaj dalej
Hiszpania: tegoroczna kampania owoców miękkich powraca do normy
0000-00-00 00:00
Po opóźnieniach spowodowanych złymi warunkami pogodowymi w styczniu, tegoroczny sezon owoców miękkich (truskawek i malin) w Andaluzji powoli wraca do normy.
W czytaj dalej
W czytaj dalej
Owoce - warunki przechowywania
0000-00-00 00:00
PRODUKT
TEMPERATURA
Stopnie Celsjusza WILGOTNOŚĆ
Względna powietrza % OKRES
PRZECHOWYWANIA Arbuzy 10-12 90 2-3 tygodnie Awokado niedojrzałe 5,5-8 85-90 3-4 czytaj dalej
Stopnie Celsjusza WILGOTNOŚĆ
Względna powietrza % OKRES
PRZECHOWYWANIA Arbuzy 10-12 90 2-3 tygodnie Awokado niedojrzałe 5,5-8 85-90 3-4 czytaj dalej
VI. POSTANOWIENIA DOTYCZĄCE ZNAKOWANIA - TRUSKAWKI
0000-00-00 00:00
Na każdym opakowaniu należy umieścić następujące informacje, zgrupowane na tej samej stronie, naniesione w sposób czytelny, trwały oraz widoczny z zewnątrz: Każde
czytaj dalej