Konsorcjum Grzybów z Treviso przystępuje do programu Koszyk Zero Pozostałości.
2024-05-17 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Połączenie sił dla wspólnego celu: przyczynienie się do stworzenia nowego segmentu rynku, co może nawet zmienić układ działu. W tym celu Op Consorzio Funghi di Treviso, która uczestniczyła w targach Macfrut, dołączyła do projektu Paniere Zero Residui. Linia Zero Residui.
Freshpointmagazine.it

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Grzyby leśne
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem