Sipo, grzyby stale rosnąca nisza #vocidellortofrutta
Głębokość asortymentu i przeznaczenie. Sipopoldo dużo o ofercie marki funghia Sapori del Mio Orto. "Ė jedna z rodzin doskonałości w naszej ofercie i rośnie z wolumenami w 2023 r. o 7% w porównaniu z rokiem poprzednim i jest dla nas stałym rozwojem", mówi Massimiliano Ceccarini, dyrektor generalny firmy z siedzibą w Romanii. Grzyby

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Grzyby leśne