Świeże lub przetworzone - branża grzybów chce zwiększyć spożycie
2024-07-02 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Produkcja, konsumpcja, konkurencja: Réjane Mazier, sekretarz generalny międzybranżowej organizacji grzybowej, podsumowuje sytuację i omawia wyzwania oraz projekty stojące przed sektorem. Organizacja ta łączy Francuskie Stowarzyszenie Międzybranżowe Grzybów (ANICC) oraz Francuski.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Grzyby leśne
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



