Grzyby i grzyby europejskie, pożywne i zrównoważone jedzenie produkowane w Europie.
Grzyby i pieczarki uprawiane w Europie, wyróżniające się wyśmienitym smakiem i wszechstronnością kulinarną, są znacznie więcej niż tylko składnikiem; są wartościowym skarbem żywieniowym, który zasługuje na wyróżnione miejsce w każdej zrównoważonej diecie. Choć nie są uważane za warzywa z perspektywy botanicznej,

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Pieczarki