"Popyt na grzyby organiczne będzie nadal rósł"
Thomas Suter stanął przed wieloma wyzwaniami, gdy przejął pieczarkarnię we Frick w 2014 roku. Na szczęście jego ojciec Daniel Suter był u jego boku, dzięki czemu mógł skorzystać z wieloletniego doświadczenia i wiedzy swojego ojca. Dziś Fricktaler Bio-Pilze zatrudnia 26 osób na 20 pełnoetatowych stanowiskach i produkuje około sześciu ton organicznych grzybów tygodniowo.
W 2009 roku,

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Pieczarki