Zaawansowane technologie na stoisku warzywnym
2011-01-24 00:00
Słaba jakość warzyw w polskich sklepach jest powszechnym problemem. Produkty są eksponowane na niechłodzonych ladach i stoiskach. Powoduje to wyraźny spadek ich jakości. Chociaż do marketu trafiają produkty świeże to klient często ma do wyboru warzywa już zwiędnięte i podsuszone. Rozwiązanie tego problemu jest w zasięgu ręki właścicieli sklepów. We Francji stosowany jest system zamgławiania warzyw eksponowanych na stoiskach w sklepach. Firma ARECO instaluje w tamtejszych marketach system Humidifine®. Technologicznie zaawansowane rozwiązania pozwalają na osiągnięcie dobrych wyników w utrzymywaniu wysokiej jakości świeżych produktów w sklepie.
Rafał Szeleźniak
Cały artykułu w formacie pdf
Rafał Szeleźniak
Cały artykułu w formacie pdf
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem