Dostawa owoców i warzyw do placówki budżetowej
2015-01-27 20:25
Źródło:
www.fresh-market.pl (ms)
NAZWA I ADRES: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury , ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, woj. małopolskie, tel. 0048 12 6179655, faks 0048 12 6179653.
OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Sukcesywne dostawy art. spożywczych (część 4 - owoce, warzywa i podobne produkty (świeże) na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, Ośrodek Szkoleniowy Jurysta w Jastrzębiej Górze.
Specyfikacja wg załącznika:
OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Sukcesywne dostawy art. spożywczych (część 4 - owoce, warzywa i podobne produkty (świeże) na potrzeby Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury, Ośrodek Szkoleniowy Jurysta w Jastrzębiej Górze.
Specyfikacja wg załącznika:
| Lp. | Opis przedmiotu zamówienia | J. m. | Ilość kg/ szt. |
| 1. | Ananas | szt. | 3 |
| 2. | Arbuz | kg | 70 |
| 3. | Banan | kg | 70 |
| 4. | Botwinka | szt. | 30 |
| 5. | Buraki ćwikłowe | kg | 180 |
| 6. | Cebula | kg | 460 |
| 7. | Cebula czerwona | kg | 50 |
| 8. | Cukinia | kg | 55 |
| 9. | Limonka | kg | 5 |
| 10. | Cytryny | kg | 380 |
| 11. | Czosnek polski | kg | 6 |
| 12. | Fasola sucha Jaś karłowy | kg | 32 |
| 13. | Fasola sucha czerwona | kg | 10 |
| 14. | Fasolka szparagowa zielona i żółta | kg | 40 |
| 15. | Grapefruit | kg | 20 |
| 16. | Groch łuskany cały | kg | 10 |
| 17. | Gruszki | kg | 20 |
| 18. | Jabłka o wadze 140-200 g | kg | 500 |
| 19. | Kalafior świeży bez zewnętrznych liści | kg | 30 |
| 20. | Kalarepa świeża | szt. | 30 |
| 21. | Kapusta czerwona | kg | 60 |
| 22. | Kapusta pekińska | szt. | 90 |
| 23. | Kapusta świeża młoda bez liści zewnętrznych | szt. | 82 |
| 24. | Kapusta świeża | kg | 70 |
| 25. | Kapusta włoska | szt. | 8 |
| 26. | Kiwi | szt. | 120 |
| 27. | Koper - natka (pęczek) | szt. | 240 |
| 28. | Mandarynki | kg | 30 |
| 29. | Marchew | szt. | 800 |
| 30. | Nektarynki | kg | 40 |
| 31. | Ogórek świeży | kg | 800 |
| 32. | Ogórki świeże gruntowe | kg | 70 |
| 33. | Papryka świeża pomarańczowa, czerwona, zielona, żółta | kg | 400 |
| 34. | Pieczarki świeże, średniej wielkości, z zamkniętym lub lekko otwartym kapeluszem | kg | 250 |
| 35. | Pietruszka korzeń | kg | 30 |
| 36. | Pietruszka - natka (pęczek) | szt. | 80 |
| 37. | Pietruszka dekoracyjna - natka (pęczek) | szt. | 25 |
| 38. | Pomarańcze | kg | 40 |
| 39. | Pomidor | kg | 1500 |
| 40. | Pomidory koktajlowe | kg | 4 |
| 41. | Por | kg | 70 |
| 42. | Rzepa biała | kg | 10 |
| 43. | Rzodkiewka | szt. | 200 |
| 44. | Sałata lodowa | szt. | 130 |
| 45. | Sałata masłowa | szt. | 180 |
| 46. | Seler korzeniowy | kg | 190 |
| 47. | Seler naciowy (pęczek) | szt. | 20 |
| 48. | Soczewica czerwona 400 g typu MINIPOL | szt. | 15 |
| 49. | Szczypior (pęczek) | szt. | 330 |
| 50. | Szczypior drobny (pęczek) | szt. | 80 |
| 51. | Śliwki węgierki | kg | 20 |
| 52. | Truskawki świeże | kg | 30 |
| 53. | Winogrono różowe, zielone | kg | 35 |
| 54. | Ziemniaki | kg | 1900 |
| 55. | Ziemniaki młode | kg | 2200 |
Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: https://www.kssip.gov.pl/node/2683
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, pok. 328, tel. 12 617 96 55, fax 12 617 96 53, e-mail s.sito|kssip.gov.pl| |s.sito|kssip.gov.pl.
Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.01.2015 godzina 10:30, miejsce: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, Kancelaria Ogólna pokój nr 419.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



