Pogoda mocno wpłynęła na ceny kapusty pekińskiej
2025-07-22 09:30
Pogoda odcisnęła znaczące piętno na tegorocznych uprawach kapusty pekińskiej. Mieliśmy upalne dni, przeplatane burzami, co nie przysłużyło się ani plonom, ani jakości „pekinki”. W konsekwencji podaż „pekinki” dość gwałtownie zmalała i już
Kup teraz abonament!
Zyskaj dostęp do pełnej wersji tego artykułu i innych ekskluzywnych treści
- Oszczędzaj czas: Nie musisz dzwonić do dziesiątek skupów, aby dowiedzieć się kto po ile skupuje —codziennie robimy to za Ciebie.
- Zwiększ swoje możliwości negocjacyjne: Nasze aktualne dane cenowe pozwalają Ci negocjować lepsze warunki z kontrahentami.
- Analizuj rynek: Skorzystaj z naszej bazy danych archiwalnych cen od 2008 roku, aby lepiej zrozumieć trendy rynkowe.
- Podejmuj właściwe decyzje: Opieraj swoje strategiczne decyzje na naszych zwięzłych analizach wynikających z setek rozmów z rynku.
Tylko 122 zł netto miesięcznie
Przy prenumeracie rocznej
To się opłaca! 122 zł to koszt jednej godziny pracy analityka, a Ty zyskujesz dostęp do wyników tysięcy godzin analiz i danych, które pomagają podejmować lepsze decyzje biznesowe.
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem
PODOBNE
Raport: Ceny kapusty pekińskiej na rynku Bronisze - 17 lipca 2025
2025-07-17 11:53
Przedmiotem raportu są ceny kapusty pekińskiej na rynku Bronisze z dnia 17 lipca 2025 roku.
Ceny kapusty pekińskiej wynoszą od 2.50 zł do 3.50 zł za kilogram. Zmiana cen czytaj dalej
Ceny kapusty pekińskiej wynoszą od 2.50 zł do 3.50 zł za kilogram. Zmiana cen czytaj dalej
Ceny kapusty pekińskiej odbiły się od dna, ale…
2025-07-10 08:14
Dostęp tylko dla
osób z abonamentem
osób z abonamentem
Hurtowe ceny kapusty pekińskiej w Polsce są na nieco wyższym poziomie niż na początku tygodnia. Można zaryzykować stwierdzenie, że odbiły się od dna. Ale jak mocne i jak trwałe jest to odbicie?
czytaj dalej
Dokładnie tydzień temu pisaliśmy o fatalnej sytuacji cenowej na hurtowym rynku kapusty pekińskiej. Co się zmieniło od tamtego czasu? Czy jest lepiej z punktu widzenia producentów „pekiny”?
czytaj dalej