Dostawa warzyw i owoców - woj. warmińsko-mazurskie
Nazwa i adres zamawiającego: Zespół Szkół Ogólnokształcących im. Stefana Żeromskiego w Iławie , ul. Sienkiewicza 1, 14-200 Iława, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 648 5696, faks 89 648 6313.
Przedmiotem zamówienia stanowi: Dostawa warzyw i owoców do kuchni w internacie Zespołu Szkół Ogólnokształcących im. St. Żeromskiego w Iławie na okres od dnia: 02.01.2013r. do dnia 31.12.2013 r. w tym:
1) Część 1-warzywa i owoce.
1. Banany kg 150
2. Brokuły w sezonie szt 150
3. Burak kg 700
4. Cebula kg 550
5. Cytryna kg 110
6. Czosnek kg 15
7. Fasola biała,nasiona suche kg 70
8. Groch połówki,nasiona suche kg 100
9. Jabłka kg 200
10. Kalafior w sezonie szt 100
11. Kapusta biała kg 1500
12. Kapusta czerwona kg 50
13. Kapusta pekińska kg 700
14. Kapusta włoska kg 50
15. Koper ogrodowy pęczki 400
16. Mandarynki kg 30
17. Marchew kg 1500
18. Ogórek świeży kg 900
19. Papryka czerwona kg 200
20. Pieczarki kg 250
21. Pietruszka korzeń kg 150
22. Pietruszka liście pęczki 450
23. Pomarańcza kg 50
24. Pomidory kg 700
25. Por kg 250
26. Rzodkiewka pęczki 200
27. Sałata lodowa szt 50
28. Sałata szt 700
29. Seler kg 150
30. Szczypiorek pęczki 600
31. Winogrona kg 20
32. Brzoskwinia kg 150
33. Ziemniaki kg 13000
2) Część 2-warzywa przetworzone i zakonserwowane.
1 Annas,plastry w syropie szt 150
2 Dżem truskawkowy 280g szt 550
3 Dżem brzoskwiniowy 280g szt 550
4 Dżem wiśniowy280g szt 550
5 Fasola konserwowa czerwona szt 100
6 Groszek zielony,konserwowy szt 300
7 Keczup 500g szt 450
8 Koncentrat pomidorowy,30 % szt 200
9 Kukurydza konserwowa szt 400
10 Ogórki konserwowe 0,9 l szt 150
11 Syrop owocowy gęsty 430 ml szt 100
12 Śliwki suszone 200g szt 50
13 Rodzynki 200g szt 50
3) Część 3- warzywa i owoce mrożone.
1. Brokuły kg 100
2. Brukselka kg 20
3. Fasolka szparagowa, kg 200
4. Groszek zielony kg 30
5. Kalafior kg 300
6. Marchew kg 50
7. Mieaszanka owocowa w składzie:śliwka 40%, kg 800
truskawka 40%, wiśnia z pestką 20%.
8. Papryka czerwona kg 100
9. Pieczarki kg 50
10. Szpinak kg 20
11. Truskawki kg 300
12. Wiśnie bez pestek kg 150
13. Włoszczyzna krojona w paski, kg 1200
skład; marchew- słupki 65%, pietruszka słupki 15%
seler słupki 15%, por 5%
14. Ziemniaki,frytki mrożone kg 1500
4) Część 4- warzywa kiszone
1 Kapusta kiszona kg 500
2 Ogórki kiszone kg 300
Termin składania wniosków upływa 30.11.2012 godzina 11:00, miejsce: Zespół Szkół Ogólnokształcących im. St. Żeromskiego w Iławie ul.Sienkiewicza1 14-200 Iława pokój 41 parter w godzinach 7.00 do 15.00.