Szpital kupi przetwory owocowo-warzywne
Nazwa i adres zamawiającego: Wielospecjalistyczny Szpital Miejski im. Józefa Strusia z Zakładem Opiekuńczo-Leczniczym SP ZOZ , ul. Szwajcarska 3, 61-285 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 061 8739 293, 008, 033, faks 061 8779 517.
Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych sypkich, przetworów owocowo-warzywnych oraz przypraw dla Wielospecjalistycznego Szpitala Miejskiego im. J. Strusia w Poznaniu. Przedmiot zamówienia został podzielony na trzy pakiety. Przedmiot zamówienia obejmuje również dostawę transportem Wykonawcy na jego koszt i ryzyko:
Przetwory owocowo-warzywne:
1
Groszek konserwowy
Od 0,40kg do 0,50kg
500,00 kg
2
Ogórek konserwowy
Od 0,900kg do 2,60kg
1.000,00 kg
3
Papryka konserwowa (ćwiartki)
Od 0,900kg do 2,60kg
2.000,00 kg
4
Dżem porcyjny, różne smaki
Od 0,020kg
Do 0,025kg
20.000,00 szt.
5
Koncentrat pomidorowy 30% typu Kotlin, Pudliszki
Od 0,50kg do 1,00kg
2.000,00 kg
6
Ananasy konserwowe
Od 0,50kg do 1,00kg
500,00 kg
7
Kukurydza konserwowa
Od 0,40kg do 0,50kg
1000,00 kg
8
Fasola czerwona konserwowa
Od 0,40kg do 0,50kg
300,00 kg
9
Syrop owocowy wysokosłodzony (różne smaki)
Od 3kg do 5kg
5.000,00 kg
10
Koncentrat barszczu
Od 0,20l do 0,50l
50,00 l
11
Chrzan tarty
Od 0,20kg do 0,30kg
200,00 kg
12
Sok pomidorowy
Od 0,20l do 0,33l
8.000,00 l
13
Brzoskwinie konserwowe
Od 0,50kg do 1,00kg
100,00 kg
14
Pomidory konserwowe, bez skórki, w całości
Od 0,2kg
do 2,60kg
200,00 kg
Termin składania wniosków upływa 07.02.2013 godzina 09:00, miejsce: Biuro Podawcze Wielospecjalistycznego Szpitala Miejskiego im. J. Strusia w Poznaniu, przy ul. Szwajcarskiej 3, pok. 239 (II ptr.).