Nowy zakład przetwórczy na Białorusi
2008-07-23 00:00
W Brilewie na Białorusi powstał nowy zakład przetwórczy, który będzie wytwarzał warzywa puszkowane i mrożone.
Przetwórnia wyposażona jest w komory zamrażalnicze o pojemności 400 ton, a jej wydajność wyniesie 1,5-2 ton mrożonek na godzinę w opakowaniach jednostkowych 450 g. Początkowo będzie przerabiany groszek zielony. Potem dojdzie fasola, marchew, kukurydza cukrowa, brokuły, kalafiory i brukselka.
Źródło: fresh-market.pl, na podstawie informacji Foodnews (gs)
Zapraszamy do dyskusji na forum fresh-market.pl
Przetwórnia wyposażona jest w komory zamrażalnicze o pojemności 400 ton, a jej wydajność wyniesie 1,5-2 ton mrożonek na godzinę w opakowaniach jednostkowych 450 g. Początkowo będzie przerabiany groszek zielony. Potem dojdzie fasola, marchew, kukurydza cukrowa, brokuły, kalafiory i brukselka.
Źródło: fresh-market.pl, na podstawie informacji Foodnews (gs)
Zapraszamy do dyskusji na forum fresh-market.pl
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem