Eksport warzyw z Polski 2010-2020
2021-01-08 09:00
Eksport warzyw z Polski (kategoria zagregowana CN 07 - WARZYWA ORAZ NIEKTÓRE KORZENIE I BULWY JADALNE) wyniósł w roku 2019 odpowiednio 1289 tys. ton (1,3 mld ton) i 5297 mln zł (5,3 mld zł) i w ujęciu ilościowym był niższy od tego z roku
Kup teraz abonament!
Pełny wersja artykułu dostępna tylko dla posiadaczy
abonamentu Fresh-market.pl
abonamentu Fresh-market.pl
- Statystyki dotyczące produkcji, eksportu i importu
- Przyczyny i analizy zmian rynkowych
- Dane dotyczące cen skupu owoców i warzyw
- Bieżące notowania cen z ponad 50 rynków hurtowych z Polski i zagranicy
- Codziennie dodawane ponad 3500 cen owoców i warzyw
Tylko 66,70 zł miesięcznie
Przy prenumeracie rocznej
To się opłaca!
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem
PODOBNE
Jak kształtował się, według danych GUS, w bieżącym sezonie eksport cebuli od sierpnia do października 2020?
czytaj dalej
Niewielki spadek wolumenu eksportu z Polski mrożonego szpinaku w relacji rok do roku. Analizujemy dane GUS za pierwsze trzy kwartały 2020 roku.
czytaj dalej
Eksport kapusty po III kw. 2020 r.
2020-12-08 11:00
Znaczący spadek eksportu kapusty z Polski rok do roku. Analizujemy dane GUS po pierwszych trzech kwartałach 2020 roku.
czytaj dalej
Wzrost eksportu kalafiorów i brokułów z Polski w relacji rok do roku. Analizujemy dane GUS po trzecim kwartale 2020 roku.
czytaj dalej
Spadek eksportu pomidorów z Polski w ujęciu rok do roku. Analizujemy dane GUS za pierwsze trzy kwartały 2020 roku.
czytaj dalej
Spadek eksportu marchwi w relacji rok do roku. Analizujemy dane GUS po pierwszych trzech kwartałach 2020 roku.
czytaj dalej