Oto Bernina®, nowy gatunek jabłka stworzony na Uniwersytecie w Bolonii.
2025-12-18 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Jasnoczerwona skórka, chrupiące i soczyste miąższ oraz słodko-kwaśny smak, który sprawia, że jest wyjątkowo smaczna i przyjemna. To Bernina®, nowy odmiana jabłka stworzona na Uniwersytecie w Bolonii i rozwijana w ramach wieloletniej pracy, w którą zaangażowana była Fundacja.
Italiafruit.net
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Z prasy?preview=1
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



