Nowa książka bada, jak uczynić awokado bardziej zrównoważonym
Nowa książka opisująca historię produkcji awokado ma nadzieję uczynić handel bardziej zrównoważonym poprzez dzielenie się spostrzeżeniami na temat sposobu uprawy, transportu i przechowywania tego popularnego zielonego owocu.
"Sustainable production and postharvest handling of avocados" zestawia ponad 30 lat badań nad zrównoważoną produkcją awokado, prowadzonych przez jednego z najwybitniejszych ekspertów w tej dziedzinie,
.
Eurofruit to wiodący magazyn dla nabywców i dostawców świeżych produktów w Europie i na Bliskim Wschodzie.
Globalna sieć redaktorów, reporterów i korespondentów magazynu, publikująca dziesięć numerów rocznie, a także codzienne wiadomości online, zapewnia międzynarodowy handel owocami i warzywami informacjami i analizami, obejmującymi innowacje we wszystkich obszarach działalności.
Zobacz więcej: Awokado?preview=1