Włoskie awokado - równowaga między mocnymi i krytycznymi stronami
Carlo Nicotra, producent awokado z ponad trzydziestoletnim doświadczeniem, przedstawia swój punkt widzenia na temat dynamiki włoskiego awokado.
Trzyletni gaj awokado w Puglii
"Popyt jest stały, a produkt, który pochodzi głównie z południowych Włoch, jest bardzo ceniony zarówno we Włoszech, jak i za granicą za swoje właściwości organoleptyczne. Owoce ekologiczne są również bardzo

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Awokado?preview=1