Parlapiano prezentuje swoje letnie specjały: udka z gruszki Ribera i rybę pescabivona
Komercjalizacja doskonałych letnich owoców, Pera Coscia di Ribera i Pescabivona IGP, typowych sycylijskich produktów regionalnych, unikalnych na świecie ze względu na swoje właściwości organoleptyczne, rozpocznie się pod koniec lipca w Parlapiano Sicilia. Perspektywy na ten sezon są doskonałe, ze średnią produkcją i wyjątkowymi owocami pod względem jakości. Owoce i smaki

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Gruszki ?preview=1