Optymalizacja jadalnych folii powlekających do stosowania jako środek przeciwdrobnoustrojowy w świeżo krojonych jabłkach
Świeżo krojone owoce są łatwo psujące się i podatne na skażenie bakteryjne. Jadalne powłoki polisacharydowe zawierające nanoemulsje olejków eterycznych mogą potencjalnie wydłużyć okres przydatności do spożycia i poprawić jakość owoców.
Skuteczność tego podejścia zależy od właściwości nanoemulsji, takich jak wielkość kropli i stabilność. Niedawno przeprowadzono badania, mające na celu

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Jabłka?preview=1