Uwaga na chiński koncentrat
2007-09-05 00:00
Handlowcy twierdzą, że chiński koncentrat soku jabłkowego zyskał w ostatnich latach na kwasowości.
Jeszcze kilka lat temu zawartość kwasu równała się 0,8-1,5 proc., a obecnie jest to 1,8-2,1 procent.
Ceny sprzedaży chińskiego koncentratu zaczynają być porównywalne do notowań polskiego produktu.
Źródło: fresh-market.pl, na podstawie danych Agra-Net, mk
Jeszcze kilka lat temu zawartość kwasu równała się 0,8-1,5 proc., a obecnie jest to 1,8-2,1 procent.
Ceny sprzedaży chińskiego koncentratu zaczynają być porównywalne do notowań polskiego produktu.
Źródło: fresh-market.pl, na podstawie danych Agra-Net, mk
Zobacz więcej: Jabłka?preview=1
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem