Australijczycy prowadzą badania nad obróbką gorącą wodą w celu spełnienia protokołów wejścia na rynek w zakresie dezynsekcji owocówek w mango
Badacze odkryli, jak wykorzystać obróbkę gorącą wodą, aby spełnić protokoły wejścia na rynek dla dezynsekcji muszek owocowych w australijskich mango. Obróbka cieplna jest międzynarodowo przyjętym protokołem dostępu do rynku, obecnie stosowanym w przypadku mango za pomocą technologii ciepła parowego. Peter Johnson, adiunkt w przemyśle i członek Griffith Asia Institute (GAI), opracował badania
>.
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Mango?preview=1