Indonezyjski sezon zbiorów mangostanu w fazie przejściowej
Tropikalny klimat Indonezji zapewnia idealne środowisko do uprawy mangostanu, który rozwija się w ciepłych i wilgotnych warunkach, w temperaturach od 25 do 35 stopni Celsjusza.
Świeży mangostan uprawiany jest w kilku regionach Indonezji, z wyróżniającymi się obszarami produkcji, takimi jak Sumatra Północna, Sumatra Zachodnia, Jawa Środkowa, Jawa Zachodnia, Bali i Nusa Tenggara Wschodnia. Mangostan

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Mango?preview=1