Technologia REV może zmienić oblicze zdrowych przekąsek
Technologia energii promieniowania pod próżnią (REV) to proces, w którym energia mikrofalowa i ciśnienie próżniowe są połączone w celu zapewnienia szybkiej i niskotemperaturowej dehydratacji żywności. REV jest skuteczna w suszeniu owoców, warzyw, ziół, mięsa i owoców morza poniżej lub powyżej ich punktu zamarzania.
Ale być może największy potencjał ma obecnie w tworzeniu zdrowych przekąsek. Jednym z przykładów jego

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Ogólne informacje z rynku owoców?preview=1