Z naszych danych korzystają instytuty, ministerstwa, sieci handlowe dołacz i Ty!

Kup teraz abonament!

"Buraki gotowane metodą sous-vide zyskują popularność w handlu świeżymi warzywami"

2025-04-18 00:00
Źródło: Freshplaza.com
Po ponad 45-letniej karierze w branży świeżych produktów spożywczych, Hans van Maurik podjął się w tym roku nowego wyzwania. Działając pod nazwą Fresh Goods Handler, obecnie pracuje jako agent marketingowy oferujący gotową do gotowania w woreczkach czerwoną buraczkę na rynkach holenderskim, belgijskim i niemieckim. Hans van

Więcej. Przejdź do artykułu

Freshplaza.com
Freshplaza.com

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.

FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.

Zobacz więcej: Buraki

Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem