"Kukurydza w woreczkach - logiczny wybór dla branży gastronomicznej i przetwórstwa przemysłowego"
2025-07-11 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Oprócz świeżo gotowanych buraków sous-vide, Hans van Maurik sprzedaje także szeroki wybór kukurydzy gotowanej sous-vide pod marką The Farm Route na rynkach holenderskim, belgijskim i niemieckim. „Dzięki metodzie sous-vide gotujemy nasze warzywa w ich własnych sokach, co zachowuje optymalny smak, wartość odżywczą.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Buraki
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



