Zaoferuj Naturitalia bardziej zróżnicowaną ofertę czwartej gamy produktów dla branży gastronomicznej.
2025-11-07 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Nie tylko sałatka. Branża HORECA i przemysł przetwórstwa spożywczego również napędzają popyt na ziemniaki, marchew, cebulę i cukinie czwartej gamy. Segment, który firma Naturitalia rozwija dzięki synergii z kooperatywą Patfrut i inwestycjom.
Freshpointmagazine.it
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Z prasy
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



