Cukinia surowa, proces produkcji i kalendarz na 12 miesięcy
2025-06-16 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Paskata skóra, atrakcyjny intensywny zielony kolor, chrupkość i słodycz to cztery cechy, które sprawiają, że cukinia Cru zyskuje coraz większą popularność na włoskim rynku detalicznym spożywczym. Od momentu jej wprowadzenia, Cru - produkowana i sprzedawana wyłącznie przez
Italiafruit.net

Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Cukinia
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem