Warzywa azjatyckie uprawiane we Francji
2025-05-26 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Fasola, szpinak wodny, szpinak Malabarski, komatsuna, japońskie rzepa, daikon i pak choi. W Blois (departament Loir-et-Cher), Masato Fujisaki postanowił uczynić azjatyckie warzywa bardziej dostępnymi. "Zdałem sobie sprawę, że technicznie jest to możliwe" Po studiach z zakresu projektowania krajobrazu i
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Fasola
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



