Kalafior z obszaru doliny Sele IGP: po pierwszym klasyfikatorze GDO, pierwszy na scenie
2025-12-09 00:00
Źródło:
Freshpointmagazine.it
Kalafior z Doliny Sele IGP podbija wielkie sceny. Szef kuchni z dwiema gwiazdkami Michelin, Davide Oldani, docenił warzywo, przygotowując z niego krem, który towarzyszył spaghetti 3D Artisia od Barilla, jednemu z dań menu kolacji galowej na premierze.
Freshpointmagazine.it
Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Kalafiory
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



