Zmienianie atrakcyjności brukselki poprzez innowacyjne wzmocnienie jej smaku.
2024-06-26 00:00
Źródło:
Freshplaza.com
Naukowcy z AgResearch, we współpracy z Australian Meat Processor Corporation, prowadzą pionierski projekt mający na celu poprawę profilu smakowego brukselki. Dr Raise Ahmad, Jihan Kim i Scott Hutching wykorzystują peptyd smakowy pozyskany z podrobów wołowych, mając na celu dodanie wartości tej warzywie.
Freshplaza.com
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Brukselka
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem



