"Od maja do lipca nie sposób już obejść się bez włoskiej cebuli"
Tegoroczny sezon handlowy włoskiej cebuli jest już w blokach startowych. Już za dobre dwa tygodnie, od 24 maja, dostępne będą pierwsze produkty z regionu upraw południowych Włoch. Cebula brązowa i czerwona będzie w ofercie generalnie do lipca, czyli do rozpoczęcia zbiorów w Palatynacie, jak twierdzi Daniel Voll, dyrektor zarządzający Vau-Ge Voll GmbH z siedzibą w

FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Cebula