Sunions® i Rodrigo de la Calle, wyjątkowy i słodki tandem
Sunions®, jedyna cebula na rynku, która nie wywołuje płaczu, będzie gwiazdą showcookingu prowadzonego przez Rodrigo de la Calle, szefa kuchni nagrodzonej gwiazdką Michelin restauracji El Invernadero, w Fruit Attraction. 5 października, o godzinie 13:00 w Factoría Chef, znany szef kuchni powróci przed kuchenkę, aby przygotować dwa przepisy z produktem, który

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Cebula