Tropea Experience "Festiwal Czerwonej Cebuli" we wrześniu
Tropea Experience "Festival della Cipolla Rossa" (Festiwal Czerwonej Cebuli), najważniejszy punkt letniego kalendarza gastronomicznego, wizytówka kalabryjskiej doskonałości, powraca z drugą edycją w Tropei od 22 do 24 września 2023 roku. Daniele Cipollina
W wydarzeniu weźmie udział wielu najlepszych szefów kuchni z kraju i zagranicy.

Fresh Point Magazine jest magazynem skierowanym do profesjonalistów rynku owoców i warzyw. Porusza tematy związane z przepływami rynku, od pola do handlu detalicznego, bada oczekiwania rynku oraz promuje jego rozwój z perspektywy śródziemnomorskiej, ale uwzględniając również rynki i produkty z innych krajów.
Magazyn jest dostępny w dwóch językach: angielskim i włoskim. Wydanie cyfrowe, Fresh Point Digital Magazine, jest nowatorską wersją drukowanego Magazynu, która porusza tematy innowacji, promocji, logistyki oraz pakowania.
Zobacz więcej: Cebula