Ferrero wprowadza Nutellę® na bazie ciecierzycy i syropu ryżowego.
2024-09-06 00:00
Źródło:
Italiafruit.net
Po kilku miesiącach oczekiwania, we wrześniu 2024 roku Ferrero wprowadza na rynek Nutellę® Plant-Based, najnowszy produkt z rodziny Nutelli®: ta sama niepowtarzalna przyjemność z kremowym, rozpływającym się smakiem, uwielbiana przez miliony fanów z całego świata, teraz z składnikami pochodzenia roślinnego.
Italiafruit.net
Italiafruit News to włoski serwis informacyjny dedykowany profesjonalistom z branży owocowo-warzywnej. IFN dostarcza niezwykle wartościowych informacji dla całego łańcucha wartości przemysłu owocowo-warzywnego, od produkcji do dystrybucji i technologii, dostarczając nie tylko bieżące wiadomości, ale także ekskluzywne raporty i analizy dla lepszego zrozumienia branżowych trendów i zmian.
Zobacz więcej: Ciecierzyca
Dodaj komentarz
Możliwość komentowania dostępna tylko dla użytkowników z wykupionym abonamentem