Zucchiolo: nowe warzywo, któremu przyglądają się szefowie kuchni
Ma cienką, jędrną skórkę jak ogórek i przyjemny, łagodny smak jak cukinia. Ale jej wygląd przypomina dynię. Czy wiesz, co to jest? Nazywa się Zucchiolo, mieszanka włoskich terminów Zucchini (cukinia) i cetriolo (ogórek) i jest dostępna w trzech kolorach: ciemnozielonym, jasnozielonym i żółtym (ten ostatni jest światowym ekskluzywem).
W krótkim czasie
.

"Fruit Today" jest cennym źródłem informacji dla branży świeżych produktów. Jego celem jest połączenie producentów owoców z Europy Południowej z europejskimi kanałami dystrybucji i importu. Artykuły pokrywają cały łańcuch wartości handlu owocami i warzywami, a także firmami działającymi w branży. Magazyn ma roczny nakład 5000 egzemplarzy, dystrybuowanych w krajach takich jak Hiszpania, Niemcy, Wielka Brytania, Włochy, Holandia, Francja, Europa Wschodnia, Chile i Peru. Dystrybucja odbywa się poprzez bezpośrednie subskrypcje i bezpłatną dystrybucję na głównych europejskich targach handlowych.
Zobacz więcej: Cukinia