Jedzenie czosnku może obniżyć ryzyko raka jelita grubego
Badacze przyglądali się potencjalnemu związkowi między spożywaniem czosnku a ryzykiem rozwoju raka jelita grubego (CRC). CRC jest główną przyczyną zgonów związanych z rakiem na całym świecie. Czosnek składa się z kilku niestrawnych węglowodanów, polifenoli i związków siarki organicznej, z których wiele powiązano ze zmniejszonym ryzykiem zachorowania na CRC. Zaproponowano, aby czosnek wpływał na jelita
>.
FreshPlaza jest jedną z najbardziej znanych na swiecie, globalną platformą medialną dla branży owoców i warzyw świeżych, dostarczającą swoim czytelnikom najnowsze informacje o rozwoju rynku i trendach. Zespół pisarzy i redaktorów pozyskuje wiadomości z całego świata, a codziennie wysyłany jest newsletter z dedykowanymi wydaniami dla Ameryki Północnej, Ameryki Łacińskiej, Europy, Azji, Oceanii i Afryki.
FreshPlaza jest po swojej naturze interaktywnym konceptem, który opiera się na udziale swoich czytelników, gdzie czytelnicy są zachęcani do wykorzystania platformy do publikacji bezpłatnych informacji prasowych (500 słów lub mniej) i ogłoszeń o pracę.
Zobacz więcej: Czosnek